Rå Urban

Med konseptet Rå urban har vi hentet inspirasjonen fra det urbane og den moderne storbyarkitekturen som preger metropolene både her hjemme og verden over. Her har vi fokusert på de som liker det røft, tøft og elegant

FLISER:
I vår RÅ URBAN utstilling har vi valgt Lea Anthology som henter inspirasjon fra den klassiske italienske steintyper preget av distinkte årer og unike detaljer, men i en moderne utgave.

DUSJ OG KRAN
Her har vi brukt de nye lekre produkten fra byPRIMY som kombinerer premiummaterialer og design i rustfritt stål med spesielt utvalgte overflater i ultramatt PVD. Disse overflatene er utviklet for og godkjent av arkitekter som spesialiserer seg på interiørdesign som virkelig blir lagt merke til.

DUSJVEGG
Kuadraserien med sine kraftige profiler og 8mm tykt glass får du i mange alternativer som kan stå alene eller kombineres med dører i ulike varianter.

MØBEL
Det var enkelt å velge ERIS serien til RÅ URBAN da dette er en urban og moderne møbelkolleksjon med integrerte grep i grå aluminiumsprofil, som med sine rette linjer vil oppleves som et naturlig blikkfang på et hvert baderom. 

TILBEHØR
ZONE DENMARKs fargerike verden består av funksjonelle og innovative produkter som er vakre og godt gjennomtenkte. Uttrykket er ærlig og minimalistisk, og designen er formgitt i attraktive materialer