Flisekompaniet Valdres

Om oss

Flisekompaniets nye butikk her på Leira i Valdres ligger inne på Interiørsenteret samlokalisert med Fargerike og Varmefag.

Butikkuttrykket er nytt for Flisekompaniet-kjeden, med blant annet inspirasjonsrom hvor du kan se og oppleve komplette bad, med fliser, baderomsmøbler, dusjnisjer, digitalt showrom med mer.

Med 27 miljøutstillinger i butikken er det noe for enhver smak. Utstillingene omfatter et betydelig sortiment av fliser og baderomsutstyr, både fra lavprissortimentet til mer eksklusive løsninger. Butikken fører også et stort utvalg av både kjøkkenfliser, parkett og laminat.

Hos oss i Flisekompaniet Valdres treffer du engasjerte fagfolk, som mer enn gjerne hjelper deg med å finne løsninger du har lyst på. Har du planer om et nytt bad, kan vi tilby deg en tegnetime hvor vi tar oss god tid og benytter et 3D-program. Det gir et godt visuelt inntrykk, slik at du kan være trygg på at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ser for deg.

Vårt mål er å gjøre oppussingen så enkel som mulig for deg som kunde. Vi følger deg gjerne gjennom butikken, og hjelper deg med å finne riktig produkter ut fra design, estetikk, praktiske behov og pris. Deretter kontakter vi håndtverkeren din når varene ankommer . Håndtverkeren kommer så og henter varene dine og monterer alt klart. Siden vi er en helhetsleverandør av interiør til hus og hytter får du alt på et sted. Dette gjør at vi lettere kan skreddersy en pakke til deg som kunde. En av våre interiørkonsulenter kommer gjerne hjem til deg for å få et inntrykk av huset, før du kommer i butikken for å velge materialer og farger.

Med vår brede kompetanse og lange erfaring håper vi og kunne hjelpe deg med å realisere din hytte eller husdrøm. Kom innom oss for en trivelig handel.

Velkommen til Flisekompaniet i Valdres hvor du finner løsninger du har lyst på!