Flisekompaniet Steinkjer

...løsninger du har lyst på!

Befaring? – Vi samarbeider med Dinas Interiør og tar gjerne turen hjem til deg for å hjelpe deg i gang med planleggingen. Kontakt oss gjerne for nærmere avtale.

Tegning / Planløsning? – Vi tegner badet ditt i 3D med aktuelle produkter slik at du får et godt bilde av ferdig resultat. Gratis!

Behov for flislegger? – Vi setter de beste håndverkerne på ditt prosjekt. Våre proffkunder er distriktets dyktigste, vi anbefaler kun de beste.

Inspirasjon? – Vi har fokus på at våre utstillinger skal treffe enhver smak og ethvert budsjett. Velkommen til oss, vi garanterer at du blir inspirert!

Produktutvalg? – Vi har alt du trenger. Fliser, baderomspanel, baderomsmøbler, dusjvegger, badekar, kraner, dusjløsninger, baderomsdetaljer, pynt og dekor, støp, limprodukter, membranløsninger, laminat og parkett, osv.

Leveringstid? – Flisekompaniet har Norges største lagerførte sortiment på flis, vi har derfor kort leveringstid på alle produkter som behøves til ditt prosjekt.


Kontakt oss gjerne, så skal vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg med å nå ditt mål – om det er for inspirasjon, tegnetime, formidling av håndverker eller annet. Velkommen skal du være!