Flisekompaniet Billingstad

Kontakt

Billingstadsletta 18
1396 Billingstad
Veibeskrivelse 66 84 84 81 Kontakt oss

Åpningstider

Åpningstider i sommer (5 juli - 8 august):

Mandag - Fredag: 07.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 17.00

 

Ordinære åpningstider:

 

Mandag - Fredag kl 7:00-20:00

Lørdag kl 10:00-17:00

Fredrik Sorby

Norges største utvalg av flis og naturstein!

Vi har lang erfaring i en kjede som har rukket å fylle 40 år og kan tilby deg Norges største utvalg av flis og naturstein. Med den største butikken i kjeden i Oslo og omegn finner du et hav av valgmuligheter innen baderomsinnredninger, massasje- og badekar, dusjløsninger og servantbatterier til bad og kjøkken. Skal du utføre arbeidet selv, har vi alt du trenger av verktøy, lim, membran og fug. Har behov for håndverker kan vi og hjelpe deg med å komme i kontakt med de.

Engasjerte fagfolk og tegnetime
Hos oss i Flisekompaniet Billingstad treffer du engasjerte fagfolk, som mer enn gjerne hjelper deg med å finne løsninger du har lyst på. Har du planer om et nytt bad, kan vi tilby deg en tegnetime hvor vi tar oss god tid og benytter et 3D-program. Det gir et godt visuelt inntrykk, slik at du kan være trygg på at det ferdige resultatet blir akkurat slik du ser for deg. 

En butikk med sjel
Flisekompaniet Billingstad er en butikk med sjel, og vi er stolte av å ha skapt det vi selv mener er en av Norges flotteste flisebutikker. Vårt viktigste mål er at kundene våre skal få en god handleopplevelse, ved at de alltid blir møtt med kompetanse og kreativitet av oss som jobber her. 

Trivsel skaper fornøyde kunder
Vi har stor tro på at fornøyde ansatte, som har det gøy på jobb og engasjerer seg i produktene, smitter over på opplevelsen til deg som kunde. Trivsel i butikken skaper overskudd til å finne de løsningene du selv ikke har tenkt på, slik at vi sammen ender opp med et drømmeresultat.

Velkommen innom oss i Billingstadsletta 18.

Vi garanterer deg en hyggelig handel!

Fredrik Sorby