BETONG

Trendbildet ga oss grått og røft, så da dukket betong opp også som keramisk flis. Betong er innenfor byggebransjen sett på som underlaget, men det er nettopp dette rå uttrykket vi så gjerne ville ha. Dette uttrykket spenner fra nesten hvit til nesten sort og enkelte fliser har også tekstur som gir et autentisk utseende ved bruk i prosjekt der keramisk flis er nødvendig for enkelt vedlikehold.

Atlas Dwell

Dwell-serien fra Atlas Concorde reproduserer sjatteringene og de typiske ujevnhetene til betong og resin. Med sin naturtro etterligning vil du finne både fargeflekker, hakk og korn gjengitt i digitalprinten. Serien kommer med en rekke dekorer, samt veggfliser, for å kunne skape dynamiske rom.

Miljøbilder

Ergon Architect Resin

Betongens enkelhet møter kunstnerisk kreativitet. Denne kolleksjonen henter inspirasjon fra moderne arkitektur, og kjente verdensmetropoler har gitt navn til fargene som kan matches på tvers av kontinentene. Dette er en komplett serie til gulv og vegg. Her kan du boltre deg i åtte herlige farger i to overflater fordelt på fem forskjellige størrelser, i tillegg til flere typer mosaikk.

Miljøbilder

Ergon Trend

Flisserien Trend fra Ergon er der betong, tre og tradisjonelle glaserte fliser møtes til en blanding av stil og originalitet. Trend består av åtte nyanser, fire varme og fire kalde, som enten kan kombineres på tvers, eller legges ton i ton. Flisene er beregnet for flere bruksområder slik at det er mulig å bruke de samme flisene flere steder i boligen. Betong- og treimitasjonen er av gulvfliskvalitet, og kan også brukes utendørs.

Miljøbilder

Provenza Re-use Concrete

Med inspirasjon fra armert betong og forskaling har denne flisen et røft og industrielt uttrykk. Den passer til ethvert rom der du vil skape identitet. Kolleksjonen består av to ulike overflater og 5 ulike størrelser med mosaikk.

Miljøbilder

Lea Concreto

Lea Concreto and zoom er en kontemporær og vakker fremstilling av betong i en flis. Designeren Fabio Novembre ønsket å feire betongens iboende, estetiske egenskaper, noe som her er gjort gjennom rene, enkle bakgrunner som møter dekorative, uforutsette og naturlige mønstre som kan oppstå i en betong. Dekorer med navn som "foam", "dry","reef" og "tide" henvises inspirasjonen til hav og jord. Serien er et spennende møte mellom den stramme, moderne arkitekturen og den naturlige, levende overflaten inspirasjonen kommer fra.

Miljøbilder

Emil Be-Square

Be-Square fra Emil er en hyllest til betongens renhet, enkelhet og tidløshet. Serien produseres i fire tidsriktige farger, og finnes både i en matt og blank overflate for å kunne skape lekre kontraster i rommet. I tillegg til basisfargene finnes det også flere dekorer i både 20x20cm og 30x30cm for å skape dekorative kontrastvegger. Serien finnes også som slabs i 6,5 mm tykkelse (120x120cm og 120x240cm), og utefliser i 2cm tykkelse for en sømløs overgang mellom arealene.

Miljøbilder

Rak Surface 2.0

Surface 2.0 fra RAK Ceramics drar inspirasjon fra solbakt og smeltet asfaltoverflate. Serien kommer i 10 varme toner, og med 3 ulike overflater. Surface 2.0 kommer i en rekke dimensjoner, inkludert tre ulike typer av mosaikk.

Miljøbilder