Terrazzo - Keramisk og ekte terrazzoflis

Terrazzo er en av våre mestselgende fliskategorier. Terrazzo har et utrolig vakkert og enkelt uttrykk, som gjør flisen veldig allsidig. Sementbasert terrazzo er det vi kalter ekte terrazzo. Denne varianten har ofte større granulater og stort utvalg på farger. Keramisk terrazzo-flis gir store muligheter da denne ikke krever vedlikehold. De keramiske variantene finnes i mange ulike varianter og ligner det sementbaserte uttrykket.

Våre bestselgere

Sant Agostino - New Deco

Inspirert av en kunst som var utbredt fra 1500-tallet til begynnelsen av 1900-tallet. Hyller marmorgulv, en teknikk brukt siden antikken av mesterhåndverkere som oppfattet skjønnheten i å kombinere enkle, naturlige elementer. I en balanse av geometri og farger. New Deco blir emblemet for eleganse med den fine innvirkningen som er typisk for edle venetianske palasser eller genuasiske høysamfunn, sanne mesterverk som inneholder tradisjonen med tidløst design.

Overflate: Natural og Polished

Størrelser: 60 x 60 cm | 90 x 90 cm | 120 x 120 cm 

Light
Sand
Fire
Pearl
Grey
Dark

Casalgrande - Macro

Macro porselen fliser gjenskaper et tilfeldig og uregelmessig mønster på elegante, høyytende overflater med en polert eller naturlig finish. Det helhetlige bildet er resultatet av kombinasjonen av steiner, småstein og fragmenter av forskjellige størrelser, som komponerer et dynamisk puslespill som passer perfekt inn i elegante og moderne omgivelser. Disse flisene med terrazzoeffekt har partier der gruset er mer konsentrert og andre hvor det er mindre tett. Selv nyanser spiller en viktig rolle. I noen tilfeller forsterker de kontrasten, og i andre gjør de fargeeffekten enda mer homogen.

Overflate: Matt

Bruksområde: Alle bruksområder

Størrelser: 60 x 60 cm | 60 x 120 cm | 120 x 120 cm | 120 x 240 cm

Bianco
Grigio
Moro
Carnico

Aleluia - Dandy

Rekreasjon av tidløs terrazzo ideell for å skape dristige rom.Dandy gjenskaper et av ikonene for klassisk stil, og presenterer en dristig tilnærming for rom med personlighet. Ideell med å lage kreative og sofistikerte kombinasjoner, som tillater kombinasjoner av mikrosementbasefliser, med de fargede flakene til Terrazzo-grafikken.

Bruksområde : Alle områder

Overflate : Matt

Størrelser : 20 x 20 cm | 3,2 x 9,9 cm

Lombarda
White
Beige
Grey
Antracite
Green

Ekte terrazzo

I vårt sortiment har vi flere leverandører som selger ekte terrazzo. Ekte terrazzo er ekstremt slitesterkt og egner seg godt i områder med mye trafikk. 

Agglobaghin

Agglobaghin er en våre leverandører som leverer ekte terrazzo. De har et stort utvalg farger og utførelser. De deles inn i 4 ulike serier; Granite, Marmo, Speciali og Superma. Se i katalogen for bilder av alle farger. 

Overflate: Polished

Størrelser: 40 x 40 cm | 60 x 60 cm | 60 x 30 cm | 40 x 120 cm | 30 x 30 cm | 20 x 20 cm

EV2014
Egg0155
EM 59-09
EM 7706

Les vår Selected Terrazzo fliskatalog

Selected Terrazzo