Dekor og farge - Keramisk flis

Farger og dekor er med på å gi rommet et unikt og vakkert uttrykk. Mosaikk fliser som dekor er også en del av denne katalogen, i tillegg til Kitkat fliser, 3D fliser, Metro fliser, historiske fliser og mye mer. Vi har et stort utvalg fliser innene denne kategorien. Se utvalgte serier i vår Selected-katalog lenger ned på siden eller ta kontakt med vår prosjekt- og arkitektavdeling for å se et større utvalg.

Våre bestselgere

Living Ceramics - Cava

Cava er en kolleksjon designet av det italienske studioet LucidiPevere. Den inneholder en rekke ulike formater, dekorasjoner gravert på stykket og en lek med fargevalget.

Overflate: Natural

Størrelser: 13 x 15 cm | 7,5 x 30 cm | 15 x 30 cm | 10 x 60 cm | 30 x 60 cm | 60 x 60 cm | 45 x 90 cm | 90 x 90 cm

White
Beige
Grey
Brown
Green
Black

Wow - Stripes

Perfekt overgang fra dimensjon til flate overflater. Plasseres vertikalt eller horisontalt etter eget valg. Tillater vegger stripet med bånd av lys og skygge.

Overflate: Matt

Bruksområde: Alle bruksområder

Størrelser: 7,5 x 30 cm

Ice white
Greige stone
Graphite Stone
Grey
Cotto
Teal
Garnet
Sky

Vogue - flauti

Flauti har 2 tredimensjonale lister og en flat, tilgjengelig i størrelse 5x20 cm, blandet mesh montert på nett 40x30 cm og tilbyr 6 fargealternativer tilgjengelig i både matt og blank finish. 

Flauti er egnet for innendørs kledning av bolig- og kommersielle rom, som restauranter eller butikker, og nettopp takket være sine tekniske og estetiske egenskaper også for utendørs fasade, som minner om en typisk italiensk tradisjon som fant sitt høyeste uttrykk i midten av forrige århundre.

Bruksomsråde : Vegg, alle områder

Overflate : Glossy og satin

Størrelse : 5 x 20 cm

Lombarda
FS SS 20
FS ST 20
FS SM 20
FS SC 20
FL LS 20
FL LT 20
FL LM 20
FL LC 20

Les vår Selected Dekor og Farge fliskatalog

Selected Dekor og farge