FK og Bergersen infobanner startside_2

Utefliser

Utesesongen er startet, vi har flisene til ditt prosjekt. Legger du fliser ute har du gjort en investering for livet. Ikke bare er det et tidløst preg over de stilrene flisene, de vil også gjøre livet ditt enklere. Les mer om hvordan du kan legge utefliser i vår utefliskatalog.

Våre tjenester

VÅRE TJENESTER

Hos Flisekompaniet - Studio Bergersen hjelper vi deg som trenger fliser til et prosjekt. Hos oss finner du faglig trygge medarbeidere som alltid gir ekstra service, og gode råd. Flisekompaniet Studio Bergersen betjener både byggherrer, arkitekter, tilvalgskunder og ulike firma med krav om høy kvalitet, og levering til avtalt tid.

FLISER

På utkikk etter fliser til ditt prosjekt? Her finner du et lite utvalg av vårt flissortiment. Vi etterstreber å til enhver tid å være oppdatert på hvilke produkter markedet er på jakt etter, samtidig som vi ønsker å utfordre. Besøk oss for å finne flisene som passer deg og ditt prosjekt.

Produkter
Utbygger

UTBYGGER

Er du utbygger eller entreprenør? Gir du som utbygger dine kunder gode, riktige og enkle valgmuligheter? Vi kan gi deg konstruktive ideer, basert på våre bestselgende løsninger.

SHOWROOM

Studio Bergersen har 5 egne showroom hvor du kan få hjelp til ditt prosjekt. Sammen finner vi egnede produkter og vi hjelper med prøver som du kan få med deg. Kom innom for inspirasjon, ta med kunden og ha kundemøter i våre lokaler, book et møte hvor vi kan se på muligheten sammen.

Showroom