Studio Bergersen - Skreddersydde prosjektløsninger

Hos Flisekompaniet Studio Bergersen har vi i mer enn 30 år hatt interiørarkitekter, arkitekter, utbyggere og entreprenører som våre aller viktigste kunder. Vi har dedikerte medarbeidere med høy kompetanse i våre avdelinger rundt omkring i landet. Hos oss finner du fliser og kvaliteter i alle prisklasser til små og store prosjekter.

Vi har Norges største lagerførte sortiment, og et bredt bestillingssortiment. Til bruk på alle typer overflater i private og offentlige bygg. Gulv, vegg, våtrom, trapp og fasade.

Hos oss finner du faglig trygge medarbeidere som gir deg den ekstra servicen du trenger, samt gode tips og råd i valget av riktige produkter.

Flisekompaniet Studio Bergersen betjener både private og offentlige utbyggere, entreprenører og arkitekter, og tilfredsstiller kravene om bærekraftige produkter av høy kvalitet levert til avtalt tid.

Våre medarbeidere er vant til å arbeide med ulike byggetekniske krav og standarder, og vi leverer all dokumentasjon som kreves i komplekse byggeprosjekter.

Dette gjør oss til den ideelle prosjektpartner. Gode tekniske løsninger som gir riktig utførelse samt god dokumentasjon, gir deg trygghet for at vi sammen kan overlevere et prosjekt skapt for fremtidens bruk og krav.

Vi hjelper deg med ditt prosjekt. Ta kontakt med Studio Bergersen i din by.
Finner du ikke en Studio Bergersen i din by? Vi hjelper kunder i hele Norge, finn din kontaktperson her. 

Våre kompetanseområder

Prosjektavdeling, store og små prosjekter
Arkitektavdeling med showroom
Tilvalgsavdeling med showroom
Proffavdeling med butikk