Om oss

Godt samarbeid skaper bedre resultater for deg, for oss og for dine kunder.

Om oss

Flisekompaniet er Norges ledende leverandør av fliser. Derfor ønsker vi å være den leverandøren med best service til våre kunder. Du som proff er vår viktigste kunde og vi skal legge til rette for godt samarbeid med deg slik at våre felles sluttkunder får så god service som mulig. Dine kunder er våre kunder og sammen skal vi markere oss som den mest profesjonelle partneren i bransjen.

Tid er som alle vet penger og vi skal først og fremst sørge for at du sparer tid når du samarbeider med oss. Ta kontakt med oss for å vite hvordan vi har tenkt å hjelpe deg. Bruk din faste kontaktperson, men kontakt gjerne proffsenteret på hovedkontoret for råd.

Om Flisekompaniet

Flisekompaniet er Norges største landsdekkende kjede innen fliser. Flisekompaniet er heleid av Optimera AS. Vi tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem.

Flisekompaniet har 36 butikker fra Alta i Nord til Stavanger på Sør- Vestlandet. Over 180 engasjerte medarbeidere leverer daglig den beste servicen, som gir kundene en god handleopplevelse. Hos oss får du alltid kvalitetsprodukter med kort leveringstid til fordelaktige priser. Dette gjøres mulig med gode logistikktjenester og et betydelig lagerført sortiment på vårt sentrallager på Helsfyr i Oslo.

Historikk

Flisekompaniet ble stiftet i 1979, med første butikk på Skøyen i Hoffsveien 9. Det viktigste var den gangen, som i dag, gode innkjøpsavtaler med tydelig og god markedsføring. Konseptet Flisekompaniet ble tidlig attraktivt, og knyttet raskt til seg flere franchise-medlemmer i tillegg til egeneide butikker. Kjeden jobber aktivt med rekruttering, og er i dag landsdekkende med 26 avdelinger.

Kjeden er i dag heleiet av Optimera AS og inngår således i konsern med flere spennende handelsløsninger for våre kunder.

Flisekompaniet tar ansvar

Vi stiller strenge krav til alle våre leverandører. Vi kvalitetssikrer alle våre produkter, slik at disse tilfredsstiller HMS krav og ikke skader personer eller miljøet. Vi sikrer også at alle våre produkter ikke er knyttet til barnearbeid. Videre støtter Flisekompaniet Kreftforeningen, da vi mener det er viktig å bidra med økonomiske midler til forsking. Vi har gjennom mange år støttet ulike idretter med blant annet å dele ut draktsett til breddeidretten. Vi er medlem av EL-Retur og tar i mot kasserte el-produkter som er kjøpt hos oss.

Kompaniet for Proffen

Vi i Flisekompaniet ser på alle profesjonelle kunder som viktige partnere. Enten du er flislegger, entreprenør, arkitekt eller eiendomsbesitter skal vi legge til rette for at vårt samarbeid skal være mest mulig effektivt og profesjonelt.

Gjennom samtaler med deg som proffkunde skal vi avdekke hva som betyr mest for deg og ditt firma, tilpasse dette til oss og legge til rette for et langsiktig samarbeid. Alle våre butikker har definerte proffselgere og kontaktpersoner for deg og dine ansatte.

Hele vårt konsept er basert på en omfangsrik og effektiv handel

• Sortiment som er tilpasset til det norske markedet og vi lagerfører det aller meste av det vi viser i butikken. Dette gjør at dine kunder har mye å velge mellom av tilgjengelige varer og du kan komme raskt i gang med ditt prosjekt.

• Sentral distribusjon fra hovedlager i Oslo sikrer raske leveranser over hele Norge.

• Vi har tilpasset våre åpningstider til både profesjonelle og sluttkunder, som gjør at både du og dine kunder kan besøke oss når det måtte passe.

• Alle vår butikker har kompetente og erfarne medarbeidere. Dette sikrer gode råd og riktige produkter til alle jobber.

• Vi har også utvidede utstillinger i de fleste butikker og arkitektshowrom i de største byene som viser et stort mangfold i vårt sortiment.

• Våre butikker er sentralt beliggende spredd over hele Norge.