Om oss

Godt samarbeid skaper bedre resultater for deg, for oss og for dine kunder.

Historiske fakta om Flisekompaniet

Flisekompaniet ble etablert i 1979 og er Norges største forhandler av keramiske fliser. Flisekompaniet har 36 utsalgssteder i kombinasjon av egeneide- og franchise avdelinger fra nord til sør i Norge, i tillegg til Norges ledende nettbutikk for fliser. Flisekompaniet fører et bredt vareutvalg av fliser og VVS-produkter til både det private og det profesjonelle markedet. Alle kunder skal alltid forvente god service, faglige råd og en hyggelig opplevelse i et møte hos Flisekompaniet.

 

Historiske fakta om Bergersen Flis

Bergersen Flis ble startet opp som en familiebedrift i 1996. Hovedfokuset har alltid vært å sette kvalitet, flisfaget, service, leveringsdyktighet og store flotte utstillinger i fokus. Bergersen Flis har hatt avdelinger i Tromsø, Bergen, Oslo, Trondheim og Hamar, i tillegg til en rekke forhandler/ partnere i Norge. Proffkunder og prosjektmarkedet utgjør den største delen av Bergesen Flis sin virksomhet. 

 

Fusjon i 2022: FLISEKOMPANIET – STUDIO BERGERSEN

Flisekompaniet og Bergersen Flis fusjonerte i starten av 2022, og er nå Norges største forhandler av keramiske fliser. Det fusjonerte selskapet går under navnet Flisekompaniet, og co-brandes med Studio Bergersen. Det fusjonerte selskapet retter seg både mot det private og profesjonelle markedet, og legger vekt på et bredt vareutvalg kombinert med høy faglig kompetanse og service. 

I Flisekompaniet er proffen i fokus gjennom vårt fordelsprogram FK Proff Komplett. Vi tilbyr flis- og kjemiprodukter av meget høy kvalitet til riktig pris med systemgarantier, og tilgang til markedets beste digitale prosjekteringsverktøy, FK PROFF (link). Som medlem av FK Proff Komplett kan du gi dine kunder 12 års tetthetsgaranti, du får gratis arbeidsklær, synlighet på tjenesten Finn Flislegger, tilgang til Norges største utvalg av fliser og kjemi på lager, og dedikerte medarbeidere med høy kompetanse.  

Studio Bergersen er vårt konsept mot profesjonelle aktører som arkitekter, eiendomsutviklere og entreprenører. Vi har dedikerte medarbeidere med høy kompetanse i våre tre avdelinger i Oslo, Bergen og Trondheim. Her jobber murmestere som kan bistå med solide tekniske løsninger, og et eget prosjektteam som bistår ledende arkitektkontorer i hele landet med å finne gode bærekraftige løsninger til små og store prosjekter. Offentlige bygg, forretningslokaler, restauranter, hoteller og leilighetsprosjekter er noe av det vi leverer fliser og kjemi til. Vi leverer også komplette løsninger for basseng og fasader. 

Selskapet har nå 40 utsalgssteder i Norge, med 850 millioner i omsetning og over 200 ansatte.

Flisekompaniet er en del av Dahl Optimera Norge, som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i 68 land og er Europas største distributør av byggevarer.