PCI

"Å vite hva markedet trenger". Dette er nøkkelen til PCIs suksess.

I 1959 fikk PCI sitt helt store gjennombrudd innenfor flislim med det sementbaserte flislimet, PCI FT Klebemörtel. I årene etter konsentrerte PCI seg om den banebrytende utviklingen av fleksible flislim og skapte i denne perioden ett stort utvalg av flislim. Det første fleksible flislimet fra PCI til innendørs og utendørs bruk, PCI Flexmörtel, tok selskapet til markedsleder innen flislim i 1981.

  • Tekniske godkjenninger 
  • Miljøsertifiserte produkter
  • Markedets beste fugemasser til flis og naturstein
  • Egne tekniske rådgivere som kan svare på dine spørsmål og hjelpe deg med utfordringer i alle våre avdelinger

Utvalg av PCI produkter

PCI kvalitetsprodukter finner du bare hos Flisekompaniet Studio Bergersen. Her vil du få hjelp til å finne de rette produktene til ditt neste prosjekt.

Betongreperasjoner

PCI Nanocret R2

  • Til innendørs og utendørs bruk.
  • Til gulv, vegg og tak.
  • Reparasjon av hjørner og kanter på betongkonstruksjoner.
  • Til utjevning av ujevne betongunderlag i svømmebassenger.
  • Lagtykkelse 3 - 100 mm.

PCI Pericret

Til innendørs og utendørs bruk. Til gulv, vegg og tak. Til betong og murverk. Til kalk- og sementpuss. Til gipsplater. Til avretting og reparasjon av ujevnheter på vegger før flislegging. Til utjevning av betonggulv og påstøp for å oppnå glatt underlag med riktig fall før flislegging. Lagtykkelser fra 3 - 50 mm.

Støpemasser

PCI leverer hurtig støp som vil spare deg tid i byggeprosessen. Sammen med PCI Membransystemer bygger du raskere. 

PCI Repahaft

Mørtelbasert heftbro, til påstøp med fast forankring og sementmørtel. Støpemassen påføres vått i vått så man ikke treger bekymre seg for herdetiden.

PCI Novoment M1 Plus

Kan belegges med fliser etter ca. 1 dag, kan gås på etter ca. 3 timer. Lang bearbeidingstid, kan bearbeides og glattes etter ca. 1 time til tross for kort herdetid. 

Gulvsparkelmasser

Med ett perfekt underlag sparer du tid ved flislegging. PCI har sparkelmasser som gir deg perfekt underlag ved rette gulv samt gulv med fall i baderom.

PCI Periplan CF 30

Fiberarmert avrettingsmasse for innendørs bruk, til underlag for keramiske fliser, tepper og innstøping av varmekabler. Velegnet til pumping uten fare for separasjon.

 

PCI Periplan Flow

Eksepsjonelle produkt- og prosessegenskaper gir en ny dimensjon av flytegenskaper. Takket være den innovative CSA-teknologien flyter den nye avrettingsmassen inn i hvert hjørne helt av seg selv med en veldig jevn overflate med lite porer. Dette gjør PCI Periplan Flow perfekt til det perfekte underlaget for storformat fliser. Lagtykkelser fra 0,5 – 15 mm

Primer

PCI Gisogrund 404

Spesialprimer for sugende og ikke sugende underlag. Ett produkt til de fleste underlag som: betong, tregulv, sponplater, fliser mm. 

Fugemasse

Fugemasser til alle typer fliser, og enestående fargeutvalg.

PCI Nanofug Premium

Sementbasert fugemasse til innendørs og utendørs. Til gulv og vegg. 1 – 10 mm fugebredder. Spesielt godt egnet til porcelanatofliser med sin raske herding. Økt motstandsdyktighet mot sure rengjøringsmidler. Forbedret beskyttelse mot bestemte muggsopper og mikroorganismer.

PCI Durapox Premium

Epoxybasert fugemasse til liming og fuging av fliser. Markedets mest komfortable epoxy-fugemasse, både i påføring og vaske prosessen. Kjemikaliebestandig, motstandsdyktig mot mange syrer og mot alkalier, fett og olje. Vanntett og bremser vanndamp.

Flislim

PCI Flexmörtel S1

Fleksibelt sementbaser flislim til innendørs og utendørs. Vegg og gulv, sigefritt krystallinsk vannbinding. Til liming av keramiske fliser, pocellanato, samt polyuretanskum plater.

PCI Flexmörtel S1 Flott

Fleksibelt flytlim til gulv. Enkel legging av gulvfliser på store som små arealer. Velegnet til storformat fliser. Lang brukstid og rask herdetid, gangbar etter ca.6 timer.

Membran

PCI har flere forskjellige membransystermer som dekker alt fra private baderom til industri, bassenger og storkjøkken. Med samme tettedetaljer kan disse systemene blandes på ett og samme rom alt utfra hva du som utførende liker å bruke

PCI Lastogum

Ferdigblandet dispersjonsmembran. Vanntett membran til bruk på vegger og gulv, lavt forbruk med 1,1kg/m². Rask herding og klar til flislegging ca.4 timer etter siste strøk.

PCI Seccoral 2K Rapid

Sementbasert 2 komponent membran til innendørs og utendørs bruk. Til arealer med høy kjemisk og mekanisk belastning som svømmebassenger, garasjer, balkonger og terrasser.