Tre - Keramisk flis med tre-uttrykk

Mange liker "the real thing" når det kommer til materialer, men dette er ikke alltid mulig pga bruksområde. Vi leverer derfor tre i keramisk flis i utallige varianter for at dette uttrykket skal kunne benyttes der det er ønskelig. Da er det bare å ta beslutningen hvilket utseende prosjektet skal ha og ta en prat med oss for å se på de mange alternativene.

Våre bestselgere

Wow - Enso Yakedo og Tanka

Inspirert av solens rike, representerer Enso opplysthet, eleganse, og tommheten som er lenket til sirkelens minimalisme. Treimitasjonen utstråler det ekte, enkle og fullkomne.

Overflate: Matt

Bruksområde: Alle overflater

Størrelser: 10 x 50 cm

White
Sand
Light grey
Grey
Brown
Graphite

Refin - Cortina

Inspirert av det beste treverket i gamle hytter og løer i fjellene, er flisene fulle av detaljer. Med tekstur i overflaten skaper de forskjellige tretypene et harmonisk og dynamisk uttrykk, som har blitt transformert fra fjellene og inn i en moderne opplevelse.

Overflate: Matt

Bruksområde: Alle overflater

Størrelser: 15 x 90 cm | 25 x 150 cm | 30 x 120 cm

Almond
Natural
Honey
Tobacco

Sant Agostino - Fusionart

Serien Fusionart er en lekker kombinasjon av to tidløse materialer, betong og treverk for å skape et nytt og spennende design. Flisen kommer i 5 flotte, duse farger og en storformat 60x180 som er velegnet som dekor på vegg.

Overflate: Naturale

Bruksområde: alle overflater

Størrelser: 30 x 120 cm | 30 x180 cm | 60 x 180 cm

Lombarda
Light
Natural
Grey
Sand
Brown

Se flere produkter i vår Selected katalog

Katalog Selected Tre