Moderne vegghengte toaletter til baderommet

Toalettpakke

Vegghengt toalett
kr 1 990,-
Besøkt

Kalevit vegghengt klosett

Vegghengt toalett
kr 1 625,-
Besøkt

Grand toalettsete m/demper

Toalett tilbehør
kr 700,-
Besøkt
Tiger

Toalettsete Softline, Hvit

Toalett tilbehør
kr 219,-
Besøkt

Grand Lux toalettsete

Toalett tilbehør
kr 1 150,-
Besøkt
Tiger

Toalettsete m/softclose Boston, Hvit/Mattbørstet

Toalett tilbehør
kr 1 095,-
Besøkt
Tiger

Toalettsete m/softclose Boston, Hvit/Krom

Toalett tilbehør
kr 1 095,-
Besøkt
Esbada

Toalettsete m/softclose Signo, Hvit

Toalett tilbehør
kr 749,-
Besøkt

Montere vegghengt toalett

I og med at det henger på veggen er det dermed veldig enkelt å holde gulvet på baderommet rent. Vegghengte toaletter finnes i flere størrelser (dybder) og former, har du et smalt baderom kan du ved å velge en liten veggskål fortsatt kunne ha et innebygd toalett. Veggskålen må heller ikke være rund i formen. I tillegg til utvalget av klosetter er utvalget av trykknapper enormt så du vil alltid finne den som passer best på ditt baderom.

Vegghengt toalett, passer standard innbyggingsenheter, for eksempel LIV JOG. Vegghengte toaletter er moderne og praktiske. Denne typen toaletter velges til stadig flere byggeprosjekter og er en sikker vinner ved oppussing av eksisterende bad/toalettrom. Mye fordi rør og sisterne blir skjult i veggen, men også fordi renholdet under selve toalettet blir enklere med et vegghengt toalett.

Ved kjøp av vegghengt toalett behøver man toalett, innbyggingssisterne, trykknapp og toalettsete. Vaskes med mikrofiberklut og mildt rengjøringsmiddel eller med engangskluter beregnet til baderom. Våre toaletter kommer fra Tyrkia. Produktet sendes som egen pakke direkte fra importør. Forventet levering til deg er 2-4 virkedager i Sør-Norge (sør for Nordland fylke) og 4-7 virkedager i Nord-Norge.

Toalettseter til vegghengt toalett

Egde toalettseter fra Esbada har universal passform og passer de fleste toaletter. De er utstyrt med Soft-Close som er dempet hengsling for myk og lydløs lukking av lokk og ring. De har også Quick Release som er en hurtigkobling for enkelt å ta av og på setet ved rengjøring.

Bli inspirert eller tegn ditt drømmebad, eller kontakt din nærmeste Flisekompanibutikk.