Velg fliser når du skal pusse opp

Stadig flere nordmenn velger fliser når de pusser opp baderommet, stua eller uteplassen. Men hva er grunnen til at så mange gjør det samme valget i materiale?

Velg fliser når du skal pusse opp

 

Valgfrihet

Fliser gir deg store valgmuligheter. Ved å variere farger, størrelser, leggemønstre og former kan du skape akkurat det uttrykket du ønsker. Dermed får du en personlig løsning, som er akkurat slik du har sett den for deg. Flisekompaniet er den ledende leverandøren av fliser, og kan gi deg god veiledning i å finne akkurat de flisene du ønsker deg. Kanskje får du til og med noen tips du ikke hadde tenkt på tidligere?

Vakkert

Fliser er noe mange huskjøpere setter høyt når de velger sin nye bolig. Å bo i et hus som ikke har fliser på badet er nesten utenkelig. Fliser i gangen og inngangspartiet er for mange et stort pluss når de skal kjøpe nytt hus.

Fliser er eksklusivt. Du hever verdien på boligen ved å bruke fliser på badet. De siste ti årene har det skjedd en kjempeutvikling innen kvalitet og utseende. Flisene er blitt større og det er kommet mange nye design som er mer tilpasset trendene.

derfor-er-fliser-best-2.jpg

Varighet

Når du legger fliser gjør du en investering i fremtiden. Fliser er nemlig ekstremt varige og trenger svært lite vedlikehold. De er lette å holde rene, behagelige med varmekabler under og slites så å si aldri ut. Derfor er det lurt å velge fliser i de områdene av huset som blir brukt mest og hardest.

Legg merke til at du ikke finner parkett i gangarealene i kjøpesentre. Der er det fliser som gjelder. Det sier litt om slitestyrken. Fliser bør vaskes i ny og ne, og det er alt vedlikeholdet de trenger.

Fliser har kommet for å bli i de norske hjem, og det er ikke rart at de sprer seg fra badet ut i resten av huset og hagen. Når du velger fliser får du verdi for pengene, for flisene kommer til å være like vakre om ti år. Kanskje parketten i gangen er moden for utskiftning?