Veien til drømmebadet

Med verdens enkleste skisse av mitt lille drømmebad i hånda ble jeg møtt med et stort smil og et fast håndtrykk, da jeg besøkte Flisekompaniet på Skøyen her om dagen.

Veien til drømmebadet

Jeg hadde en avtale med Johan Tryving, som umiddelbart tilbød meg en kopp kaffe, før vi ruslet inn på ”drømmenes teater”, rommet der så mange før meg har sett sitt drømmebad bli skapt der og da – på storskjerm.

Johan har jobbet i Flisekompaniet på Skøyen siden 2005, og er en av de som har best erfaring i kjeden, både som butikksjef, selger og 3D-tegner.

Det er ikke store badet jeg vil ha tegnet, og skissen jeg har med meg er også av det grove slaget.

– 8 kvadratmeter i grunnflate, det er en grei størrelse på et bad. sier Johan. Han forteller at han har tegnet bad fra 4-5 kvadratmeter til store og mer påkostede bad, men at veldig mange er på størrelse med det jeg ønsker å få tegnet.

Rommet er på plass i programmet – vi er igang!

Johan får raskt opp en plantegning av baderommet i tegneprogrammet sitt, med de korrekte målene på sin pc og på storskjermen foran meg. Så velger han en dør, og plasserer den.

– Da går vi over til møbleringsbiten, sier Johan. Dette går unna med raske, bestemte tastetrykk, der han får opp alle valgmulighetene fra alle sine leverandører. Det er tydelig at dette er noe Johan kan godt og har gjort mange ganger før.

– Vi velger oss et toalett, og plasserer det på rett plass, så vi får de grunnleggende elementene på badet på plass, før vi koser oss videre med møbler og annet inventar, sier en meget engasjert 3D-tegner.

Leverandørene ligger inne i programmet med sine produkter

– Da må vi sette inn vasken, sier Johan, og plasserer den enkelt og effektivt. Han finner et speil som har samme breddemål som vask med underskap. Dette går unna!

Det er fascinerende å se hvordan badet skapes rett foran øynene mine, og jeg skjønner også at her er det enkelt å gjøre justeringer underveis, etter hvert som man visuelt ser hvordan valg av plassering og utførelse fungerer. Det er rart med det, ingen ting slår det å se ting visuelt.

Det første øyeblikket av 3D-magi.

– Nå kan du få se i 3D hvor langt vi har kommet, før vi går videre, sier Johan. Han viser badet i alle vinkler for at jeg skal få et best mulig inntrykk av hvordan dette kan bli. Imponerende! Og det er tydelig at min gode rådgiver stortrives med å ha et så fantastisk verktøy å jobbe med. Jeg forstår at dette er et tilbud kundene elsker.

– Da er det på tide å sette inn en dusjløsning, sier Johan. Han velger dusjvegger og dusjarmatur, alt fra basen fra alle sine leverandører. Johan foreslår også at vi setter inn et frittstående badekar, da det faktisk er plass til det. Helt perfekt, spør du meg.

Så er dusjen og badekaret på plass…

– Nå som det meste er på plass kan vi gjerne flytte litt på ting, hvis du ønsker å se alternativer, sier Johan, mens han peker ivrig på skjermen sin. Han forteller at han ofte foreslår en bedre løsning enn kunden har laget en skisse på, og med dette systemet ser man også umiddelbart om Johans forslag fungerer bedre. Vi finner i fellesskap ut at både toalett, vask og badekar med fordel kan plasseres annerledes enn på min grovskisse.

Her har vi flyttet på ting og fått en bedre løsning.

– Da er det tid for å velge fliser, og da går jeg inn og velger en type flis du som kunde ønsker, forklarer Johan. Og har ikke kunden bestemt seg foreslår han type flis basert på hva han fornemmer at kunden liker. Johan utstråler virkelig både fagkunnskap og troverdighet, og jeg føler at jeg og badet mitt er i de beste hender.

Det nærmer seg et ferdig bad, og Johan forklarer at vi enkelt nå kan bytte fliser og farger, så man kan se alternativene før man bestemmer seg. Dette var en utrolig opplevelse, skapt av en meget engasjert og profesjonell kundebehandler.

Så fikk vi på plass et etterlengtet høyskap også!

Ferdig! Da gjenstår bare litt baderomstilbehør.

Johan forteller at han sammen med kunden tar en runde og ser på på utstillingen, titter i kataloger og lager et grunnlag for et pristilbud. Og hvis kunden ønsker det sender han tegningene og pris på mail. Da er det enkelt for en eventuell flislegger å beregne både antall fliser og pris på jobben.

Maken til entusiasme og serviceglede! Jeg sier takk for meg til Johan, og tar med meg både inntrykk og tegninger hjem. Drømmebadet er ikke lenger bare en drøm.

KONTAKT FLISEKOMPANIET I NÆRHETEN AV DEG.

Vi tegner ut ditt drømmebad i alle våre butikker, så kontakt din nærmeste Flisekompanibutikk, så realiserer vi drømmer sammen.

Her er en liten hilsen fra Johan Tryving fra Flisekompaniet på Skøyen…

Tekst og foto: Per Vie