- Vi ville ha en varm eneboligfølelse

Eva Frivold stortrives her i Refsnesskogen terrasse på vestsiden av Jeløya utenfor Moss. Og det er ikke så rart, for dette har blitt en perle av en leilighet.

- Vi ville ha en varm eneboligfølelse

I oktober flyttet Eva og samboeren fra en stor enebolig til denne nyoppussede leiligheten. Og grunnen til at de ville ha leilighet var at de også har en stor eiendom i Sverige, og det ble mye vedlikehold med to store hus.

For en leilighet dere har! Har dere ordnet oppussingen selv?

– Nei, vi fikk hjelp av den meget dyktige interiørarkitekten Mona Debes til å finne gode løsninger i tråd med det vi ønsket oss, forteller Eva, som er spesielt fornøyd med badet sitt.

Marmor og harmoni. Ikke rart Eva trives her!

Hva var bestillingen deres til interiørarkitekten?

– Vi synes ikke det var så veldig greit å flytte fra en enebolig til en leilighet, så vi ville ha en følelse av å fortsatt bo i enebolig. Og det synes jeg vi har fått til sammen med Mona, smiler Eva, som ikke får fullrost samarbeidet med Mona Debes nok. Her er det luftige, fine rom gjennom hele leiligheten, med harmoniske fargekombinasjoner og klassiske materialvalg.

Trivsel på kjøkkenet med fliser fra Flisekompaniet

– Mona foreslo flistyper og fargevalg, men jeg var klar på at jeg ville ha profilerte lister og rosetter som myker opp leiligheten og gir et varmt helhetspreg, sier Eva, som forteller at Mona ordnet alt, også dyktige håndverkere.

Det er mørkt ute da jeg er på besøk, så det er ikke så mye jeg ser av den fantastiske utsikten. Men Eva viser meg bilder fra sin mobil, og det er bare å gi seg over. Praktfullt!

Flisene er levert av Flisekompaniet i Moss.

Utsiktsbildet er hentet fra prospektet til Meglergaarden

Foto bad og kjøkken: Per Vie
Tekst av Per Vie