Jeg vil ha kvalitet og et tidløst design

Sammen med forloveden og sin lille sønn bor Linni Meister i et hus nær Voksenåsen. Den romslige leiligheten utstråler en fin blanding av det ujålete hjemmekoselige og det stilig elegante.

Jeg vil ha kvalitet og et tidløst design

Da jeg kommer til Linnis adresse parkerer jeg bilen nederst i en oppkjøring som for tiden ikke er kjørbar, og karrer meg opp en bratt bakke i snø og is. Og etter noen raske steg opp en midlertidig trapp banker jeg på døra.

– Hei! Velkommen! Og beklager at det er så vanskelig å komme seg opp hit. Du skjønner, det er varmekabler på gang i oppkjørselen her, smiler Linni og viser meg inn i den romslige leiligheten. Vi går opp en trapp, og en stor stue med panoramautsikt åpenbarer seg. Huset er noen år gammelt og tydeligvis oppgradert gjennom flere år. Store, luftige rom, men allikevel intimt og lunt. Og det siste Linni og kjæresten har gjort i leiligheten er å pusse opp de to relativt små baderommene sine.

Så fint dere har det! Er interiør en lidenskap, Linni?

– Jeg er opptatt av kvalitet og en tidløs interiørstil, og jeg liker å ha det fint rundt meg. Men nå for tiden har jeg så mye annet å være opptatt av, ler denne lille, travle jenta som de fleste kjenner fra hennes godt synlige liv som modell, blogger og tv-profil.

Vi setter oss ned for en prat i den rause sofagruppen.

Hva holder du på med om dagen, Linni?

– Det går mye i klær, mote og tv-prosjekter for tiden. Blant annet har jeg gitt ut en egen kleskolleksjon i samarbeid med illusion.no. Og mer kommer. Dette har alltid vært min drøm, så det er stort å kunne realisere pikedrømmen. Jeg skal også snart gå modell for den norske designeren og moteskaperen Fam Irvoll, så det er mye spennende som skjer fremover, sier en strålende vakker Linni, som nettopp har rundet de 30.

– Så har jeg vært med på å dubbe en Disney-film som snart lanseres. I filmen er jeg stemmen til en liten mus som skal gifte seg, ler Linni, som selv er forlovet, men ikke har noen konkrete gifteplaner ennå.

– Du må også få med at jeg skriver på bloggen min linnimeister.no som veldig mange besøker, der jeg deler ting jeg er opptatt av. Og så lanserer jeg en ny låt nå, som heter ØL!

Linn ler godt og hjertelig, og forteller at det er en afterski- og partylåt. I videoen er det ølympiade, mesternes meister og Linni-leker, hvor jentene konkurrerer mot guttene. Låta lanseres torsdag 4. februar, så følg med!

Så er du ganske mye på tv, har jeg sett…

– Ja, og senest her om dagen i Huskestue på TV2. Herregud, det er ikke lett å svare på spørsmål når du har studiolampene rett på deg og bare noen sekunder på å svare. Men det gikk greit. Er fornøyd med at jeg klarte noen av spørsmålene, ler Linni. Hun forteller at hun har vært med på 15-20 forskjellige tv-produksjoner og ulike talkshow gjennom årene, også sine egne. Og flere er på gang.

Og småbarnsmamma er du også!

– Ja, mammarollen er viktig for meg, sier Linni og roper på lille Dennis, som har begynt på skolen i år. Han smiler litt sjenert, og spør om han kan få en kjeks.

– Jeg går i 1A, forteller Dennis stolt, og tar en Safarikjeks til. Og idag har Dennis veldig lyst på pannekaker til middag, så da blir det nok pannekaker på mammas lille gull.

– Han er en skikkelig godgutt, veldig lik morfaren sin, smiler Linni, og forteller at hennes kjære pappa døde i 2014. Han var kunstner, og jobbet med kunsten sin under psevdonymet Ernst Vevle Olsen. Han er nok mest kjent som tegneren bak tegneserieversjonen av Morgan Kane. Han illustrerte også forsidene til romanene om Morgan Kane, forteller Linni, som hadde et nært forhold til pappa’n sin.

Hvorfor valgte du Flisekompaniet som leverandør til badene dine?

– Jeg har alltid hatt bad med fliser fra Flisekompaniet fordi jeg liker både produktene og kvaliteten. Og på Skøyen et det skikkelig proffe, hyggelige folk og super service. Har vel vært kunde der i 10 år, tenker jeg. Og nå i det siste har jeg faktisk pusset opp tre bad med fliser og møbler fra Flisekompaniet. To her i huset og ett bad i en leilighet jeg leier ut, forklarer Linni, før vi går og tar en nærmere titt på baderommene hun er så stolt av. Badet i andre etasje er ekstra lite, og med lavt skråtak, men speilet på hele veggen skaper en god romfølelse. Og fint har det blitt!

Takk for kaffen, praten og omvisningen, Linni. Og en ting er helt sikkert, Jeg ser deg snart igjen. På catwalken, på tv, i et magasin eller to – eller på bloggen din.

Av Per Vie