-Jeg skaper min egen personlige stil

Jeg merker det med en gang jeg kommer inn leiligheten hennes. Kristin Hippe er en dame som vet hva hun vil ha. Alt fra flisvalget på baderommene til stil og detaljer i stua og det åpne kjøkkenet – personlig og særeget tvers igjennom.

-Jeg skaper min egen personlige stil

Jeg treffer Kristin i hennes lekre leilighet her i Kjøvangveien ved Soon Golfklubb. Og det er ingen tvil om at Kristin har et bevisst forhold til interiør, stil og personlig preg. 

Dette boligprosjektet består av 4 firemannsboliger over to plan, med romslige og moderne leiligheter med høy standard, prosjektert og bygget av eiendomsutviklerfirmaet Brødrene Thomassen Bygg AS.

Hva jobber du med, Kristin?

– Jeg er utdannet sosionom, og for tiden arbeider jeg som familieterapeut, pluss at jeg jobber med veiledning av ansatte i helse- og sosialsektoren, forteller Kristin, som tydeligvis er en travel dame med mange jern i ilden.

Hvorfor ville du bo akkurat her?

– Jeg har bodd i Son i 20 år og er glad i Kjøvangen som er et fint turområde året rundt, med herlige strender og badebrygger, forteller Kristin entusiastisk.

– Når jeg kommer hjem etter en lang dag på jobb er det akkurat som å komme på hytta. Det er så stille her, og alt jeg hører er fuglekvitter. Så jeg lander skikkelig når jeg kommer hjem.

– Jeg hadde jo lyst på alt på en flate og litt god komfort – og her er alt helt nytt! Romslig med plass er det også, så jeg kan ta imot både venner og familie. Du skjønner, jentene mine har vokst opp her i Son, forteller Kristin.

– Så er det jo en vakker utsikt til Sonskilen og den flotte golfbanen. Og jeg er fornøyd med at fellesarealer i sameiet blir tatt hånd om, som klipping av gress osv. Alt som er godt å slippe når man blir eldre og bor alene.

Du er stilsikker, Kristin. Er du spesielt opptatt av interiør?

– Ja, og jeg liker veldig godt å skape min egen stil. Det er kjempegøy! Så jeg har brukt mye tid på interiør og detaljer, både for at det skal bli optimalt funksjonelt, og at leiligheten skal gjenspeile den jeg er.

– Jeg er spesielt fornøyd planløsningen på leiligheten og badene, sier Kristin.

Joda, dette er en dame som vet hva hun vil ha! Takk for meg, Kristin.

Av Per Vie
Foto bad og vaskerom: Børge Oppegård, borgesfotofabrikk.no
Interiørfoto: Per Vie
Flyfoto: Zovenfra