Gode grunner til å velge skifer

- Skiferen varer evig, den er klassisk, bærekraftig, vedlikeholdsfri, naturlig, unik, sterk, den er personlig og ikke minst – den er vakker, sier vår fagsjef Jan Eddie Kragtorp.

Gode grunner til å velge skifer

Flis av skifer har de samme bruksområdene som annen type flis (keramisk etc.) som til gulv og vegg. All vår skifer er frostsikker og kan dermed også gjerne benyttes ute til terrasser o.l.

MANGE BRUKSOMRÅDER

Dette særegne naturproduktet benyttes i dag til tak og piper, fasader, terrasser, hager, innkjørsler, trapper, vinduskarmer, peiser, stuer, soverom, entréer, kjøkkener, bad og bassenger.Med sine åpenbare kvaliteter har skiferen mange naturlige bruksområder.

PERFEKT SOM TRAPP

En skifertrapp tåler is og kulde, regn og storm, tunge skritt og aktiv lek. År etter år, generasjon etter generasjon.

VEDLIKEHOLDSFRITT

Skandinavisk skifer er kjent for sin høye kvalitet. Steinen er et nærmest vedlikeholdsfritt naturprodukt med høy motstandskraft mot frost, salt og syre. Skifer brukes stadig mer i samspill med materialer som tre, stål, aluminium og betong. Steinen har svært lang levetid og kan gjenbrukes. Sett i et livsløpsperspektiv kommer skiferen meget godt ut sammenlignet med alternative produkter.

FASADE

Skifer gir uendelige muligheter. Med det brede utvalget av typer, formater og uttrykk kan du gjøre husets fasade til din fasade.

BAD OG BADSTUE

Skifer øker verdien på huset på badet. Et ek- sklusivt uttrykk, lang levetid og høy kvalitet gjør skifer til den beste investeringen du kan gjøre.

SVØMMEBASSENG

Skiferen har lav vannabsorbsjon, god sklisikkerhet og er bestandig mot klor. Få materialer egner seg bedre i og rundt svømmebassenget.

Lær her hvordan du monterer fasadeskifer…