Nytt bad på én uke med flis på flis

Nytt bad på én uke med flis på flis

Etter å ha vunnet en konkurranse i regi av Flisekompaniet, har badet til Vegard Aulie og Anette Hallén blitt forvandlet til et lyst og moderne fristed. Ved hjelp av flis på flis, står rommet nå i stil til resten av familiens tidsriktige bolig på Stabekk

Vegard Aulie og Anette Hallén og deres to barn har nylig flyttet inn i en bolig fra 2009 på Stabekk. Drømmen om å pusse opp badet ble nedprioritert til fordel for andre prosjekter, helt til familien ble de heldige vinnerne av en Facebook-konkurranse i regi av Flisekompaniet. Ved å legge flis på flis, ble det mørke baderomsgulvet og de hvite veggene totalforvandlet.

- Huset vårt er fra 2009, så baderommet var ikke så altfor gammelt. Likevel ønsket vi oss sårt en oppgradering. Flisene var kjedelige og vanskelige å rengjøre, og badet stod ikke i stil til resten av boligen. Vi følte rett og slett at det manglet personlighet og stil, forteller Vegard. 

Flis&flis1
Flis&flis3
Flis&flis13
Flis&flis8

Flis på flis er genialt enkelt

Dersom badet ditt er relativt nytt, men mangler personlighet og de rette fargekombinasjonene, kan flis på flis være løsningen også for deg. Med enkle grep blir baderommet oppgradert, uten at du må sette av voldsomt med tid og penger til en kostbar totalrenovering.

Flisekompaniet har lang erfaring med flis på flis-metoden, og bistår deg gjerne med material- og fargevalg, så vel som å få utført selve jobben. Vegard og Anette mener løsningen er like enkel som den er genial.

- Vi har fått lagt flis på flis i en annen leilighet, og hadde god erfaring med det fra før. Etter at Flisekompaniet og deres samarbeidspartnere på flislegging har gjort det samme på badet vårt, ser resultatet fantastisk ut. Selve jobben er heller ikke så komplisert, så lenge rommet er i relativt god stand fra før, sier Vegard.

En varig og tidløs oase

Flis på baderommet er tidløst, trygt og vedlikeholdsfritt. Ikke minst gir det et hav av muligheter med tanke på stil og farger. De fleste av oss foretrekker en nøytral og dempet stil på badet, slik at det innbyr til lave skuldre og gir et pusterom i hverdagen. Badet skal være det rommet hvor vi senker skuldrene og finner ro, noe farge- og materialvalg bør gjenspeile.

Tidløst er ikke det samme som kjedelig. Det er det nye baderommet til Vegard og Anette er et strålende bevis på. Valget til familien falt til slutt på flisen Islanda Nordic Stone fra Italgranit i størrelsen 60 x 60 på vegg og gulv, og størrelsen 5 x5  i dusjsonen. Resultatet ble en varig og tidløs oase i lyse og matte farger, en kombinasjon som skaper den riktige atmosfæren. De rolige fargene og rette linjene gjør det enkelt for familien å style rommet med tilbehør i ulike farger. 

- Vi ønsket oss moderne farger og størrelse på flisene, slik at rommet ble mer tidsriktig. Stikkordene vi kom med var varig og tidløst, da vi ikke ønsket oss en døgnflue av et baderom, ler Vegard.

Flis&flis31
Flis&flis30
Flis&flis33
Flis&flis34

For å legge flis på flis må fuktsikringen være intakt.

En membran har forventet levetid på 25 år. Er du i tvil, kontakt fagmann.

Kontroller også at alle eksisterende fliser og fuger sitter fast i underlaget.

- En trygghet å velge Flisekompaniet
Flisekompaniet er opptatt av å levere kvalitetsprodukter til fordelaktige priser. Det stilles strenge krav til både leverandører og samarbeidspartnere, slik at kundene får den veiledningen og oppfølgingen de trenger.

Å pusse opp baderommet er en investering som krever gode løsninger og rett kunnskap, noe Vegard og Anette har opplevd viktigheten av. 

- Vi har fått all den hjelpen vi trenger av Flisekompaniet. De har gitt oss god veiledning på valg av fliser, størrelser og farger. Vi hadde selvsagt en del meninger og føringer for hva vi ønsket oss. Flisekompaniet var flinke til å ta hensyn til dem og sørget for at resultatet gjenspeiler drømmene våre. Vi er storfornøyde, avslutter Vegard.

Flis&flis19
Flis&flis22
Flis&flis14