Skap et solid og eksklusivt uttrykk med naturskifer

Naturskifer har siden 1800-tallet vært kjent som et karakterfullt og holdbart taktekningsmateriale, som i dag også brukes mye som fasadedekning. Flisekompaniet selger mye skifer til utebruk. Som fasade gir det et flott preg og ser veldig fint ut.

Skap et solid og eksklusivt uttrykk med naturskifer

Valget faller på naturstein

Fasaden er husets ansikt utad. Derfor kan det være spennende å variere materialvalget. I stedet for å dekke hele husfasaden med standard trepanel, kan du i dag velge spennende alternativer for å gi huset ekstra karakter.

Materialvalget faller stadig oftere på naturskifer, som er med på å skape et annerledes preg. Du kan velge å legge skifer rundt første etasje av huset og la resten være i trepanel – eller legge skifer på kun en av husveggene. Alternativene er mange, og alt er opp til din egen kreativitet. I butikkene til Flisekompaniet er det mange kompetente rådgivere som gir både tips og råd til hva du skal gjøre.

Tidløst materiale

I løpet av de siste tyve år har skiferen fått en renessanse. Skifer er et tidløst materiale som fungerer godt sammen med både tre, tapet, stål og glass. Det gir en slitesterk overflate som er både holdbar og praktisk, som har lange tradisjoner i Norge.

 

Fasadeskifer-2.jpgFremhever treverk

Skifer er både til ute- og innebruk. Mange bruker skifer til benkeplater på kjøkkenet eller ved peisen, og til utendørs bruk er skiferen et klassisk valg som er mye brukt av arkitekter. Det fremhever treverk, mur og plen slik at det estetiske uttrykket blir flott.

Naturstein har en mengde egenskaper som gjør den ettertraktet som bygningsmateriale i utallige sammenhenger. Med sitt unike utseende, og lange varighet, finnes det ingen materialer som kommer opp mot naturstein.

Hos Flisekompaniet kan du velge mellom mange skifervarianter fra hele verden i mange forskjellige størrelser og farger, og de aller fleste passer både til inne- og utebruk.