Farger og trender på baderommet

Lurer du på hvilke farger og trender du skal gå for på baderommet ditt? Da bør du lese denne artikkelen med produkter og tips fra Flisekompaniet.

Farger og trender på baderommet

Dette lekre badet tilhører @jeanettesandvik

Artikkelen er skrevet av: www.mariannehagakinder.com

At baderommet vårt er komfortabelt og gir en god atmosfære er svært viktig.

Badet er det rommet hvor vi senker skuldrene og finner ro. Vi tilbringer mye tid på baderommet, så det at vi trives i dette rommet har mye å si på tilværelsen i hjemmet.

MARMOR

Vi liker gjerne at stilen på badet er nokså nøytral, men nå gjerne med litt mørkere farger enn tidligere. Marmoren er kommet for å bli og finnes i mange spennende nyanser. Marmoren trenger ikke å være ekte for å gi et eksklusivt og flott preg. De vanligste fargene er nøytrale og dempende som grønn, varm brun og grå. Dette er tidløse farger.

Her er noen forslag på utvalg av marmor:

Det sikreste og mest holdbare valget når det kommer til våtsoner, er flis. Det har det alltid vært, og det vil det alltid være. Det er likevel mange som velger å male deler av badet for å få inn litt flere farger til rommet. Et annet alternativ er å mikse flis i ulike størrelser og med ulik struktur og overflater. Det gir et spennende preg som utgjør en stor forskjell om man har øyet for detaljer og innredning.

farger-02.jpg

farger-03.jpg

Ta en titt på disse tøffe flisene:

farger-04.jpg

farger-05.jpg

farger-06.jpg

Foto: Marianne Haga Kinder

Dersom du velger å gå for trygge, nøytrale farger og rette linjer kan du ”spice” og piffe opp rommet med tilbehør som badematter, håndklær og såpebeholdere i ulike farger. Dette er tilbehør som lett kan byttes ut dersom du går lei. Det er utrolig hvor lite som skal til før badet føles som nytt.

Bli inspirert her!

Visste du at Flisekompaniet nå hjelper deg med å designe ditt eget bad? Les mer om Tegneprogrammet her.