Baderommet, hjertet i huset!

Kan du huske hvordan badet så ut der du vokste opp? En ting er jeg sikker på, det var ganske annerledes enn det badet du har i dag.

Bare i løpet av de siste 20 årene har vi sett en enorm utvikling på baderomsfronten. I dag er badet gjerne “hjertet i huset,” og mulighetene til å lage sitt eget drømmebad er uendelige. Det gjør det ekstra spennende å jobbe med bad. I en god stund fremover vil jeg lære mye om bad da jeg skal jobbe tett sammen med den flotte gjengen i Flisekompaniet.

Baderommet, hjertet i huset!

Badet på dette bildet ligger i vår underetage. Dette var kun en bod når vi overtok huset.

Da vi kjøpte nytt hus for 2 år siden var hjelpen jeg fikk av Ole Bjørn på Flisekompaniet Skøyen helt uvurderlig. Vi skulle bygge et helt nytt bad og vi skulle pusse opp et gammelt bad. For å gjøre det enkelt og fordi jeg fikk så god hjelp valgte jeg å kjøpe alt av fliser og tilbehør fra Flisekompaniet.

Vi valgte å bruke et gammelt kinesisk bord som baderomsinnredning. Steinvasken er fra Flisekompaniet.

Badet i underetagen ønsket jeg at skulle ha en SPA følelse. Jeg valgte derfor rullestein i dusjen og under badekaret. I tillegg ville jeg ha det mørkt og lunt. De grå flisene på gulvet er 60×60, mens flisene i dusjen er 60×30. For at badet ikke skulle virke kaldt valgte jeg armatur i messing.

Baderommet, hjertet i huset!

Hva er vel deiligere enn å krype ned i et varmt og godt bad etter en lang dag?

Baderommet, hjertet i huset!

baderomsinnredning fra Ballinglöv (fra Flisekompaniet.)

Badet i 2.etage ble revet helt ned og bygget opp igjen. Her valgte vi baderomsinnredning fra Ballinglöv (fra Flisekompaniet.) Flisene på gulvet er fra Marrakech.

Slik skaper du stilen:

Slik skaper du stilen