Siden 1929 har Ballingsløv produsert kvalitetsmøbler på fabrikken i Sverige, først kjøkken og nå senere baderomsmøbler. Møblene har stort spenn i design / farger og overflater. Ballingsløv tilbyr en rekke håndtak og tilbehør for et komplett baderom. 

 

Hos Iconic Nordic Rooms finner du skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnredninger i alle NCS-regnbuens farger og accessoarer med Nordens fremste kvalitet og detaljhåndtverk. Tilpass baderommet din personlighet.

 

Kame er en litausisk-basert møbelfabrikk, som produserer kvalitetsmøbler i alle prisklasser. Kame sine baderomsmøbler følger de seneste trendene innen farge  og design, og flere av modellene er lagerført på vårt hovedlager.

 

Primys produksjon bygger på avansert teknologi, miljøbevissthet og kvalitet. Deres fokus ligger på blyfrie blandebatterier, og de benytter derfor bare rustfritt stål i sine armaturer. Flere av deres produkter har fått designutmerkelser.

 

Tapwell sine produkter produseres i Italia, og er kjent for sine innovative design. I tillegg til armaturer har de utvidet sortimentet med tilbehør til badet for et komplett uttrykk. Produktene kommer i alt fra ulike forkrommede eller matte overflater, til kobber, polert messing samt råmessing.