Siden 1969 har Atlas hatt fokus på research og innovativt design. Sortimentet er bredt, men Atlas kan sies å være spesialister på fliser med marmor- og natursteinsuttrykk. Flisene kommer i alt fra kule dekorer til storformat.

 

Ariostea har siden 1961 produsert fliser med innovativt design i Italia. Blant sine mange serier har de Ultra; over 78 finisher med store slabs egnet til alle overflater innendørs samt ventilerte fasader.

 

 

 

Ceramica Sant'agostino har over 50 års fartstid som flisprodusenter. De har samarbeidet med flere designere og deres sortimentet spenner seg fra hydrauliske fliser i porcellenatokvalitet, til røffere uttrykk som forvitret corten-stål og betong.

 

Siden 1960 har Cesi vært med på å fargelegge verden. I deres sortiment finner du alle regnbuens farger, og flisene kommer i en rekke formater (i modul). I tillegg kan Cesi spesialprodusere fliser med bilder/fotografier på (eksempelvis operaen i operatunnelen).

 

Cipagres har siden 1967 produsert fliser av høy kvalitet. Cipa er en spesialist på fliser med et graniti / salt og pepper-uttrykk. Flisene er velegnet til offentlige områder. 

 

Spanske El Barco har i over 100 år produsert rød-og hvitleiret keramikkfliser, og har høy fokus på innovativt og moderne design. Deres spesialitet er veggfliser i metrostil, og mønstrede, enkaustiske gulvfliser. 

 

Emilceramica er en del av Emilgroup som har produsert høykvalitetsfliser siden 1961. Emil sitt sortiment spenner seg fra fliser i 20x20 (porcellenatokvalitet) til marmorfliser med høy arkitektonisk kvalitet.

 

Ergon er en del av Emilgroup som har produsert fliser siden 1961. Ergon har fokus på kontemporær og innovativ design. Ergon er en spesalist på fliser med betong - og natursteinsuttrykk.

 

Italgraniti har siden 1994 produsert fliser med markedsledende design. Deres produktsortiment er en gjenspeilelse av naturen; tre, stein, marmor, metall og betong. Blant flisene finner vi alt fra innovative mosaikkmikser til store flis-slabs.

 

Italienske La Fenice har i alle år hatt stor fokus på trender og innovasjon. Deres flissortiment er prisgunstige og designet er moderne og tidsriktig. Produktseriene strekker seg fra terracotta-, betong-, tre- og natursteinsuttrykk. 

 

Italienske Lea har et stort fokus på innovativt design og serier med høy arkitektonisk kvalitet. De var tidlig ute med slimtech fliser, og er en av hovedleverandørene våre på storformatfliser (flis-slabs).

 

I produktsortimentet til Provenza finner man "rene" serier med røff betong- og tre-look, men produsenten kjennetegnes med multifasede serier med mange elementer (veggfliser, 2 ulike uttrykk på basisfliser, trefliser) som kombineres til spennende miljøer med høyt designpreg. 

 

RAK Ceramics er en av verdens største flisfabrikker. Deres produktsortiment er stort, og spenner seg fra prosjektserier som fk pro marte, fk pro trav og fk pro surface, til store slabs i deres signature collections. 

 

Tsjekkiske Rako er en av våre største prosjektleverandører. Blant sortimentet finner man ensfargede keramiske fliser til vegg og gulv, gulvfliser med salt&pepper-uttrykk og bassengfliser. 

 

Ston produserer alt innen mosaikk. I produktsortimentet finner du glassmosaikk (enkle og vågale mixer), mosaikk til basseng, natursteinsmosaikk og mixer av både glass og stein. I tillegg har de utviklet PANDAN, et system med glassmosaikk av resirkulert glass i trendy farger, med tilhørende maling. 

 

Italienske Tonalite er en spesialist på fargerike fliser i ulike geometriske former, og designet går fra det klassiske til det moderne! Tonalite har i tillegg til klassiske metrofliser et bredt sortiment av mønstrede hexagon, rhombe-, scale- og arabesque-former. De fleste av seriene kan benyttes både vegg og gulv.

 

 

 

Spanske Vives har et vidtspennende produktsortiment. En av fabrikkens spesialiteter er enkaustiske fliser i alle regnbuens farger i størrelse 20x20cm. iI tillegg til dette finner man fliser med terrazzo-, betong-, tre- og natursteins-uttrykk. 

Agglobaghin sort logo

Italiensk familiebedrift som produserer ekte terrazzo til prosjektmarkedet. I over 20 år har produsenten laget bærekraftige naturprodukter som består av 75% stein, høykvalitets-betong og minimalt bruk av vann. Mange formater og miks av fargerike granulater i ulike størrelser.

Aleluia Ceramicas

En portugisisk flisinstitusjon med historie helt tilbake til 1905 !  Fargerike småfliser og dekorer med unik glasur , veggfliser av høy kvalitet samt trendy porselensfliser til baderom og gulv inne og ute. Tilbyr hånddekorerte tradisjonelle portugisiske fliser samt ekstruderte/våtpressede porselensfliser som gir den mest ekstreme kvaliteten ift å håndtere høy slitasje på f.eks. T-baner og flyplasser.

logotipo_apavisa_black

Apavisa

Spansk produsent av innovative porselensfliser med unikt moderne design og meget høy kvalitet. Leverer fliser i monokaliber som gjør at alle flisene kan legges med fugefølge, og man er sikret samme størrelse fra parti til parti år etter år uten variasjon. Fabrikken lagerfører alle sine fliser i store kvantum slik at det er kort leveringstid direkte fra Spania til store prosjekter. Vi leverte 25.000 kvm med fliser fra denne produsenten til Bergen Airport.

Casalgrande Padana logo-colore_2

En av Italias største og mest tradisjonsrike produsenter av porselensfliser. Produserer 24 millioner kvadratmeter med flis per år. Tekniske fliser med høy slitestyrke som egner seg spesielt godt til prosjekter med høye krav til kvalitet og bærekraftig produksjon.

COEM_Logo

Italiensk produsent av porselensfliser siden 1970 til private hjem og prosjektmarkedet med fokus på steinetterligninger. Innovativt design, mange formater og monokaliber som vil si at fliser i ulike serier kan legges sammen med fugefølge. Trenger du gode natursteinskopier som har alle de gode egenskapene til porselenfliser ift renhold, slitestyrke og bærekraft, så finner du det mest sannsynlig her hos Coem.

fioranese_logo_black

Italiensk produsent av porselen med fokus på innovativt design. Fargerike dekorer, marmor, terrazzo og betong med et litt annet preg enn de tradisjonelle produsentene. Jobber tett sammen med ledende designere for å utvikle nye spennende flisprodukter.

EnergieKer Logo

Italiensk produsent av porselensfliser til fornuftige priser til private hjem og prosjekter. Har hatt en enorm teknisk utvikling de siste årene og vokser seg nå til å bli en av de aller største produsentene. Leverer også bigslabs/storformatfliser i format opp til 3 meter.

logo-fiandre

Italiensk pioner i bransjen siden tidlig 60-tall, og ledende på å utvikle nye produkter som de nye porselensflisene i 6 mm tykkelse og Active antibakteriell overflatebehandling. Et av markedets største utvalg av storformatfliser opp til 3 meter i marmor, stein og betong. Italiensk kvalitetsleverandør som er foretrukket som leverandør til en rekke kjente merkevarer som Porsche, BMW, Ferrari blant annet. Leverer også fliser til ventilert fasade der den er vår hovedleverandør.

logo-living-ceramics-black-grey

Interiørarkitektenes nye favoritt. Moderne spansk fabrikk med fokus på å utvikle nye uttrykk i stein, tre og betong.Leverer også møbler produsert med samme overflate som flisene som gir et unikt stilrent og eksklusivt uttrykk. Alle fliser og materialvalg kan lett kombineres da Living utvikler alle sine nye serier i samme nyanser, slik at det passer sammen om man f.eks. vil kombinere tre og steinfliser. Samarbeider med en rekke ledende spanske produktdesignere.

mipa-logo-dark

Italiensk produsent av håndlaget terrazzo med unike design og stort utvalg i farger og størrelser på granulatene.

mosaicopiu-logo-animazione

Mosaikkfliser og mikrofliser med italiensk design fra ledende produktutviklere og kunstnere. Det helt spesielle for hjemmet eller en spennende restaurant/bar for eksempel. Produserer også unike dekorer og mosaikkbilder på ordre.

novabell_logo

Familieeiet italiensk produsent av porselensfliser til det private hjem med over 30 år lang historie. Unike glasurer og overflater i spennende stiler med inspirasjon fra stein, betong og treverk

Pastorelli logo

Italiensk produsent av porselensfliser til bruk inne og ute. Spesielt god på natursteinsetterligninger. Gode priser gjør produktene også attraktivt til større prosjekter.

MICRO_logo

Mikrofliser med farge- og formatkonsept som interiørarkitektene elsker å leke med. Unike kombinasjonsmuligheter med småfliser og mosaikk. Italiensk produsert.

Mosa Logo

Nederlands ledende produsent av fliser til prosjektmarkedet. Bærekraftig produksjon og stilrent Nord-Europeisk design som appelerer til arkitekter og de som jakter noe helt unikt. Er Cradle to Cradle sertifisert, som en av veldig få i bransjen. Det betyr at bærekraft står i fokus fra produksjon helt frem til bruken i hele flisenes levetid, med et minimalt avtrykk på miljøet.

Refin logo

Italiensk produsent av porselensfliser med det siste av designuttrykk, spesielt gode på betong og marmoruttrykk.

logo-saime

En av våre aller største leverandører av porelensfliser til det private hjem. Italiensk produsent som leverer fliser i alle stilarter og formater, også bigslabs opp til 3 meter.

logo

Portugisisk produsent av gjennomfarget porselen i små formatter. Også flotte dekorer i tradisjonelt design som egner seg godt i restauranter, hoteller, barer eller bygårder. Klassisk brasseri-stil og tidlig 1900-tallsdesign.

logo_2017

Modulfluser i blank og matt med en rekke farger å velge mellom til spennende prosjekter hjemme og offentlig. Alt i gulvkvalitet og produsert i Italia.

VILLEROY&BOCH

En av verdens mest kjente merkevarer innen keramikk med produksjon I Tyskland siden 1748. Vi er eksklusiv leverandør av deres unike fliser i Norge. Flisene har en helt spesiell glasur som gjør at der enklere å renholde enn tradisjonell keramikk. Skal du velge fra øverste hylle så velger du tysk kvalitet fra Villeroy & Boch. Fås kun hos Flisekompaniet i Norge.

 

Wow logo

Våre mest kreative flisvenner er WOW fra Spania. De kommer stadig opp med spennende formater og design som ingen andre. Fargerikt og unikt i små formater for vegg og gulv og har blitt interiørarkitektenes «go to» nå de skal lage noe helt spesielt i det private hjem eller det offentlige rom. Viva WOW !

okiun-decoracion-3d-black-1

Med sin innovative og patenterte formula på betong produserer Okiun unike og håndlagde 3D-fliser fra Valencia. Deres mål er å fremprovosere følelser med materialet, og fokuset er derfor på innovative former og farger som forvandler et rom. Velg fra et stort spenn av ferdig design eller få hjelp til å utvikle noe helt unikt til ditt prosjekt. Fabrikken spesialiserer seg på prosjekter til offentlige- og næringsbygg, men leverer også dekorelementer til private hjem og hager. Flere farger finnes med en patentert økologisk airgreen-overflatebehandling som er selvrensende og reduserer lukt- og luftforurensning.