Siden 1969 har Atlas hatt fokus på research og innovativt design. Sortimentet er bredt, men Atlas kan sies å være spesialister på fliser med marmor- og natursteinsuttrykk. Flisene kommer i alt fra kule dekorer til storformat.

 

Ariostea har siden 1961 produsert fliser med innovativt design i Italia. Blant sine mange serier har de Ultra; over 78 finisher med store slabs egnet til alle overflater innendørs samt ventilerte fasader.

 

 

 

Ceramica Sant'agostino har over 50 års fartstid som flisprodusenter. De har samarbeidet med flere designere og deres sortimentet spenner seg fra hydrauliske fliser i porcellenatokvalitet, til røffere uttrykk som forvitret corten-stål og betong.

 

Siden 1960 har Cesi vært med på å fargelegge verden. I deres sortiment finner du alle regnbuens farger, og flisene kommer i en rekke formater (i modul). I tillegg kan Cesi spesialprodusere fliser med bilder/fotografier på (eksempelvis operaen i operatunnelen).

 

Cipagres har siden 1967 produsert fliser av høy kvalitet. Cipa er en spesialist på fliser med et graniti / salt og pepper-uttrykk. Flisene er velegnet til offentlige områder. 

 

Spanske El Barco har i over 100 år produsert rød-og hvitleiret keramikkfliser, og har høy fokus på innovativt og moderne design. Deres spesialitet er veggfliser i metrostil, og mønstrede, enkaustiske gulvfliser. 

 

Emilceramica er en del av Emilgroup som har produsert høykvalitetsfliser siden 1961. Emil sitt sortiment spenner seg fra fliser i 20x20 (porcellenatokvalitet) til marmorfliser med høy arkitektonisk kvalitet.

 

Ergon er en del av Emilgroup som har produsert fliser siden 1961. Ergon har fokus på kontemporær og innovativ design. Ergon er en spesalist på fliser med betong - og natursteinsuttrykk.

 

Spanske Fabresa har spesialisert seg på veggfliser. Her finner du alt fra moderne og røffe metrofliser, fasettslipte metrofliser med viktorianske farger til veggfliser med klassisk middelhavsuttrykk (Portugisisk mønster).

 

Italienske Gambini group har produsert fliser siden 1978. Deres visjon har vært å designe stilige og sofistikerte produkter. Gambini er en allsidig flisprodusent med et sortiment som spenner seg fra betong, naturstein til treuttrykk. Blant nyhetene er Design2positive med fargede terrazzofliser.

 

Italgraniti har siden 1994 produsert fliser med markedsledende design. Deres produktsortiment er en gjenspeilelse av naturen; tre, stein, marmor, metall og betong. Blant flisene finner vi alt fra innovative mosaikkmikser til store flis-slabs.

 

Spanske Intermatex har et bredt og spennende spekter av mosaikk. Deres produktsortiment spenner seg fra klassisk glassmosaikk og "pennies", til vågale og utfordrende kombinasjoner av metall, glass og naturstein. 

 

Italienske La Fenice har i alle år hatt stor fokus på trender og innovasjon. Deres flissortiment er prisgunstige og designet er moderne og tidsriktig. Produktseriene strekker seg fra terracotta-, betong-, tre- og natursteinsuttrykk. 

 

Italienske Lea har et stort fokus på innovativt design og serier med høy arkitektonisk kvalitet. De var tidlig ute med slimtech fliser, og er en av hovedleverandørene våre på storformatfliser (flis-slabs).

 

I produktsortimentet til Provenza finner man "rene" serier med røff betong- og tre-look, men produsenten kjennetegnes med multifasede serier med mange elementer (veggfliser, 2 ulike uttrykk på basisfliser, trefliser) som kombineres til spennende miljøer med høyt designpreg. 

 

RAK Ceramics er en av verdens største flisfabrikker. Deres produktsortiment er stort, og spenner seg fra prosjektserier som fk pro marte, fk pro trav og fk pro surface, til store slabs i deres signature collections. 

 

Tsjekkiske Rako er en av våre største prosjektleverandører. Blant sortimentet finner man ensfargede keramiske fliser til vegg og gulv, gulvfliser med salt&pepper-uttrykk og bassengfliser. 

 

Italienske Sintesi er en allsidig flisprodusent med fokus på moderne trender og design. Flisproduktene er prisgunstige og designet omfatter blant annet tre-, naturstein- og betong-uttrykk.

 

Ston produserer alt innen mosaikk. I produktsortimentet finner du glassmosaikk (enkle og vågale mixer), mosaikk til basseng, natursteinsmosaikk og mixer av både glass og stein. I tillegg har de utviklet PANDAN, et system med glassmosaikk av resirkulert glass i trendy farger, med tilhørende maling. 

 

Italienske Tonalite er en spesialist på fargerike fliser i ulike geometriske former, og designet går fra det klassiske til det moderne! Tonalite har i tillegg til klassiske metrofliser et bredt sortiment av mønstrede hexagon, rhombe-, scale- og arabesque-former. De fleste av seriene kan benyttes både vegg og gulv.

 

 

 

Hos Ulfven finner du vakre håndlagde produkter og fliser av sement, marmor, zellige og terracotta. Flisene er et kunstverk i seg selv og kan brukes i alle rom, på gulv såvel som på vegg. I tillegg har de et utvalg av servanter i forskjellige typer marmor. 

 

Spanske Vives har et vidtspennende produktsortiment. En av fabrikkens spesialiteter er enkaustiske fliser i alle regnbuens farger i størrelse 20x20cm. iI tillegg til dette finner man fliser med terrazzo-, betong-, tre- og natursteins-uttrykk.