Ceramica Sant'Agostino Deconcrete

I serien Deconcrete har Ceramica Sant'Agostino "gjenopplivet" Terrazzoen og gitt den en mer moderne og konseptualistisk uttrykk. Serien kommer i tre nivåer, de-mini, de-midi og de-maxi for å kunne skape spennende rom, både inne og ute. OBS, De-maxi kommer kun i dimensjon 90x90 og 120x120 cm.

Miljøbilder

Atlas Marvel Gems

Marvel Gems er en serie med et klassisk "terrazzo-uttrykk". Flisen kommer i 5 tidsriktige farger, og kun i 60x60 cm størrelse.

Ceramica Sant'agostino NewDecò

Newdecò er inspirert av kornet marmorgulv som var utstrakt på 1600- til tidlig 2000-tallet. Med sine balanserte farger kan serien ses på som en hyllest til terrazzogulvene brukt i Veneziske palasser.

Miljøbilder

Gambini D_lash

Serien D_lash fra Gambini er en moderne og trendy terrazzo-etterligning. Flisene kommer i seks moderne fargetoner, fra klassiske grå til dristige og vågale blå- og grønntoner.

Miljøbilder

Ergon Medley

Medley er en fantastisk terrazzo-serie som beveger seg gjennom fire nivårer - fra klassisk arkitektur i minimal til moderne og utfordrende i pop og rock. Serien kommer i en rekke formater samt flisheller i 20mm tykkelse.

Miljøbilder