Provenza Unique Travertine

Unique Travertine er den ideelle blandingen mellom klassisk materiale og moderne design. Serien tar inspirasjon fra alle måtene en travertin kan bli formet og bearbeidet på, fra vein cut (med årene i steinen) til ancient (sofistikert, aldret effekt). I tillegg gjenoppliver Provenza Opus-mønsteret i denne serien, som gir designeren muligheten til å skape spennende rom hvor det moderne møter det tidløse.

Miljøbilder

Ceramica Sant'Agostino Unionstone

I Unionstone har Ceramica Sant'Agostiono reprodusert tre av naturens flotteste naturstein i porcellanatoflis; granitt, skifer og jurastein. Med flere størrelser og overflater kan man skape spennende rom, både ute og inne.

Miljøbilder

Lea Anthology

Anthology er den aller nyeste serien til Lea Ceramiche. Anthology henspeiler til den umettelige kreative energien til naturen. Serien består av fem karaktersterke marmor og steintyper. Fargespekteret spenner seg fra White til Dark. Med sin integrerte Protect® antibakterielle teknologi er Anthology egnet til ethvert prosjekt. Protect®-teknologien gjør at overflatene er lett å holde rene, og eliminerer opptil 99,9% av bakterier.

Miljøbilder

Italgraniti silver grain + ceppo di gré

Silver grain + ceppo di gré fra Italgraniti er designet for kreativitet. Serien tar for seg klassiske naturstein som kalkstein, og ceppo di grè. Silver grain har et rolig fargespill med hint av sandkorn og små fossiler. Serien er egnet til alle bruksområder, og finnes også som flisheller i 2cm tykkelse.

Miljøbilder

Ergon Lombarda

Ergon Lombarda er inspirert av den klassiske steinen Ceppo di Gré. Serien er tilgjengelig i tre farger og med to ulike overflater.

Miljøbilder

Italgraniti Nordic Stone

Nordic Stone-serien er inspirert av naturstein fra Burlington i Nord-England. Fossiler, sandkorn og åremønster; hver minste detalj er gjengitt med absolutt nøyaktighet og bidrar til å generere en overflate av harmonisk eleganse. Serien består av fem flotte farger, tre ulike overflater samt en rekke dimensjoner - inkludert mosaikk, dekorer og 2 cm tykke flisheller til utebruk.

Miljøbilder

Ergon Grain stone

Grain stone er en serie inspirert av den vakre enkelheten til granitt. Serien kommer med to varme, to kalde toner og en nøytral hvit som kan kombineres med begge. Grain stone er designet med et "fine grain" og "rough grain" uttrykk.

Miljøbilder

Ceramica Sant'agostino Silkystone

I serien Silkystone reproduserer Ceramica Sant'agostino den vakre enkeltheten til kalkstein. Flisene er homogone i fargen, med nyanserte hint av spill. Silkystone består av fire behagelige jordtoner - light, sand, greige og taupe. Ved å kombinere basisflisene med strukturerte veggfliser og dekorer kan man skape moderne, sofistikerte miljøer.

Miljøbilder