Provenza Unique Travertine

Unique Travertine er den ideelle blandingen mellom klassisk materiale og moderne arkitektonisk design. Serien tar inspirasjon fra alle måtene en travertin kan bli formet på, fra vein cut (med årene i steinen) til ancient (sofistikert, aldret effekt). Unique Travertin kommer i fire tidløse farger med fire ulike finisher for å kunne skape spennende og unike prosjekter.

Miljøbilder

Ceramica Sant'Agostino Unionstone

I Unionstone har Ceramica Sant'Agostiono reprodusert tre av naturens flotteste naturstein i porcellanatoflis; granitt, skifer og jurastein. Med flere størrelser og overflater kan man skape spennende rom, både ute og inne.

Miljøbilder

Lea Anthology

Anthology er den aller nyeste serien til Lea Ceramiche. Anthology henspeiler til den umettelige kreative energien til naturen. Serien består av fem karaktersterke marmor og steintyper. Fargespekteret spenner seg fra White til Dark. Med sin integrerte Protect® antibakterielle teknologi er Anthology egnet til ethvert prosjekt. Protect®-teknologien gjør at overflatene er lett å holde rene, og eliminerer opptil 99,9% av bakterier.

Miljøbilder

Italgraniti silver grain + ceppo di gré

Silver grain + ceppo di gré fra Italgraniti er designet for kreativitet. Serien tar for seg klassiske naturstein som kalkstein og ceppo med en moderne tvist. Med store formater, til fliser i 2cm tykkelse er serien egnet til alle bruksområder.

Miljøbilder

Icone Blu

Icône bleu er en hyllest til en av Europa's fineste materialer, Belgisk blue stone. Serien kommer i fire tidløse farger, samt en rekke spennende overflatefinisher.

Miljøbilder

Ergon Lombarda

Ergon Lombarda er inspirert av den klassiske steinen Ceppo di Gré. Serien er tilgjengelig i tre farger og med to ulike overflater.

Miljøbilder

Italgraniti Nordic Stone

Nordic Stone-serien er inspirert av naturstein fra Burlington i Nord-England. Fossiler, sandkorn og åremønster; hver minste detalj er gjengitt med absolutt nøyaktighet og bidrar til å generere en overflate av harmonisk eleganse. Serien består av fem flotte farger, tre ulike overflater samt en rekke dimensjoner - inkludert mosaikk, dekorer og 2 cm tykke flisheller til utebruk.

Miljøbilder

Italgraniti Stone Age

Stone Age representerer det vakre fra eldgamle stener i en kolleksjon med autentisitet og harmoni. Serien består av 5 unike steinuttrykk, hvor ingen flis er lik hverandre. Stone Age kommer med to ulike tykkelser, og en rekke formater inkludert mosaikk og ulike dekorer.

Miljøbilder

Provenza Vulcanika

Serien Vulcanika imiterer naturlig vulkanisk stein, og består av to ulike uttryk; Lavika og Raku. I Lavika finner man 5 flotte, matte farger som kan kombineres med semigloss farger i Raku-serien for å skape et unikt uttrykk.

Miljøbilder

Ergon Grain stone

Grain stone er en serie inspirert av den vakre enkelheten til granitt. Serien kommer med to varme, to kalde toner og en nøytral hvit som kan kombineres med begge. Grain stone er designet med et "fine grain" og "rough grain" uttrykk.

Miljøbilder

Italgraniti Stone D

En flisserie inspirert av ulike typer naturstein. I serien finner du mer homogene farger, samt varianter som multicolor med et kraftig fargespill. Flisen kommer med to ulike overflater, en rekke dimensjoner inkludert 2 cm tykke flisheller.

Miljøbilder

Emil Piase

Piase av Emilceramica er inspirert av elegansen og allsidigheten til Piasentina-steinen. Serien tar for seg samme steinen, men ulike overflatestrukturer for å skape vakre og arketektoniske overflater. Piase kommer i en rekke dimensjoner, fra fliser i brick-størrelse til 60x120cm .

Miljøbilder

Italgraniti Stone Mix

Designteamet til Italgraniti har brukt over to år på å utvikle uttrykket i denne serien. Resultatet er seks forskjellige fargenyanser og tolkninger av naturstein. Stone mix kommer i 11 ulike størrelser, og med to ulike overflater. I tillegg kommer serien i en outfloor-variant med flisheller i 2 cm tykkelse!

Miljøbilder

Ceramica Sant'agostino Silkystone

I serien Silkystone reproduserer Ceramica Sant'agostino den vakre enkeltheten til kalkstein. Flisene er homogone i fargen, med nyanserte hint av spill. Silkystone består av fire behagelige jordtoner - light, sand, greige og taupe. Ved å kombinere basisflisene med strukturerte veggfliser og dekorer kan man skape moderne, sofistikerte miljøer.

Miljøbilder

Ergon stone project

Stone project fra Ergon er en hyllest til naturstein, og dens allsidighet. Serien er to-faset og består av uttrykkene controfalda og falda. Controfalda henviser til parallellkutt i naturstein, og sedimentene, for å vise frem steinens "cloudy"mønster. Falda reproduserer et tverrsnitt av natursteinen og hvordan sedimentene legger seg lagvis over hverandre.

Miljøbilder