Atlas Concorde Seastone

Porselensfliser inspirert av naturlige stener med fossiler og produseres i 5 varme og kalde farger. Atlas Seastone kommer med to type overflater, en rekke størrelser inkludert mosaikk, dekorer og 2cm tykke flisheller.

Miljøbilder

Ergon Lombarda

Ergon Lombarda er inspirert av den klassiske steinen Ceppo di Gré. Serien er tilgjengelig i tre farger og med to ulike overflater.

Miljøbilder

Provenza Vulcanika

Serien Vulcanika imiterer naturlig vulkanisk stein, og består av Lavika og Raku-serien. I Lavika-serien finner man 5 flotte, matte farger som kan kombineres med semigloss farger i Raku-serien for å skape et unikt uttrykk.

Miljøbilder

Lea Dreaming

Lea Dreaming er en serie inspirert av klassiske natursteinstyper produsert med moderne HD-digital teknologi. Dette har gitt liv til 7 flotte natursteinsimitasjoner, fra klassiske bianco statuario til den mer lekne imperial onyx. Utvalgte farger i serien kommer også som big slabs.

Miljøbilder

Italgraniti Stone D

En flisserie inspirert av ulike typer naturstein. I serien finner du mer homogene farger, samt varianter som multicolor med et kraftig fargespill. Flisen kommer med to ulike overflater, en rekke dimensjoner inkludert 2 cm tykke flisheller.

Miljøbilder

Italgraniti Stone Mix

Designteamet til Italgraniti har brukt over to år på å utvikle uttrykket i denne serien. Resultatet er seks forskjellige fargenyanser og tolkninger av naturstein. Stone mix kommer i 11 ulike størrelser, og med to ulike overflater. I tillegg kommer serien i en outfloor-variant med flisheller i 2 cm tykkelse!

Miljøbilder

Italgraniti Stone Age

Stone Age representerer det vakre fra eldgamle stener i en kolleksjon med autentisitet og harmoni. Serien består av 5 unike steinuttrykk, hvor ingen flis er lik hverandre. Stone Age kommer med to ulike tykkelser, og en rekke formater inkludert mosaikk og ulike dekorer.

Miljøbilder

Italgraniti Nordic Stone

Nordic Stone-serien er inspirert av naturstein fra Burlington i Nord-England. Fossiler, sandkorn og åremønster; hver minste detalj er gjengitt med absolutt nøyaktighet og bidrar til å generere en overflate av harmonisk eleganse. Serien består av fem flotte farger, tre ulike overflater samt en rekke dimensjoner; Inkludert mosaikk, dekorer og 2 cm tykke flisheller til utebruk!

Miljøbilder