Microbetong

Conteco Betong kan brukes for å lage betonguttrykk på stort sett alle overflater på vegg og gulv, i både tørre og våte rom. Våtromsløsningen innehar en Europeisk Teknisk Godkjennelse (ETA). Conteco Betong fås kun hos Studio Bergersen og deres partnere.

Om microbetong

Trenden med mikrosement har vart en stund, og det ser definitivt ut til at den har kommet for å bli.

 

Bergersen Flis har stadig økende etterspørsel etter mikrosement, både fra utførende, byggherrer og private, og har i lang tid jobbet med å kunne tilby slike produkter. Vårt ønske er å gjøre tilgjengelig det beste systemet innen denne produktgruppen til våre kunder, og vi har derfor inngått et samarbeid med enerett på produktene fra Conteco i Norge. 

 

Conteco er utviklet av Dr. Schutz Scandinavia A/S, som har mer enn 40 års erfaring med overflatebehandling. Conteco betong er neste generasjon mikrosement, med helt unike egenskaper både ifht. påføring og sluttresultat. I tillegg er det raskt å påføre og har konkurransedyktig pris.

 

Conteco kan benyttes på alle vanlige vegg- og gulvoverflater i en bolig, også på våtrom. Den fleksible betongen påføres raskt og enkelt, og er opptil 160 ganger sterkere enn tradisjonelle epoxygulv av høy kvalitet. Conteco innehar en Europeisk Teknisk Godkjennelse (ETA)t på våtrom, sammen med våtroms membran fra Ardex.

Conteco kan også benyttes utendørs!

 

For oss i Bergersen Flis representerer Conteco betong et positivt supplement til fliser, og vi håper og tror at mange av våre kunder også ønsker å ta del i markedet disse produktene gir tilgang til.

Conteco Mikrobetong Bergersen flis-09142
Conteco microbetong Bergersen flis-09148
Conteco Microbetong Bergersen flis-09021 lavoppløselig