Lea Dreaming

Lea Dreaming er en serie inspirert av klassiske natursteinstyper produsert med moderne HD-digital teknologi. Dette har gitt liv til 7 flotte natursteinsimitasjoner, fra klassiske bianco statuario til den mer lekne imperial onyx. Utvalgte farger i serien kommer også som big slabs.

Miljøbilder

Italgraniti lux experience panda white

Lux Experience er opprinnelig en serie med 7 flotte steinimitasjoner. Vi har fra den valgt ut Panda white. Med sine storslåtte og markante åremønster vil steinen sette sitt preg på ethvert rom. Panda white finnes både som "basisfliser" i 30x60 / 60x60 med tilhørende dekorative mosaikker. Men, den kommer også i store slabs som bookmatch, eller med et fortsettende åremønster over flere fliser.

Fargevalg

Miljøbilder

Ceramica sant'agostino Akoya

Akoya fra Ceramica sant'agostino reproduserer de vakre og skinnende Akoya-perlene som finnes i havet i det fjerne østen. Perlen er kjent for dens skinnende overflate på lik linje med stener som alabaster og onyx. I tillegg til en matt overflate kommer serien med en krystall-blank overflate. Denne er spesialutviklet av Ceramica sant'agostino for å skape en ekstra dybde og lysstyrke i flisen.

Miljøbilder

Emil Tele di marmo

Tele di marmo er en retolkning av klassisk marmor fra Emil ceramica. Serien er moderne og ukonvensjonell i form av størrelser, overflatefinisher, dekorer og mosaikk. Tele di marmo kommer med en base og tre dekorer for å kunne skape dynamiske overflater i et rom.

Miljøbilder

Emil Tele di marmo reloaded

Tele di marmo reloaded er en retolkning av klassisk marmor fra Emil ceramica. Serien er moderne og ukonvensjonell i form av størrelser, overflatefinisher og mosaikk. Tele di marmo reloaded kommer med en base og tre dekorer, for å kunne skape dynamiske overflater i et rom.

Miljøbilder

Atlas Marvel pro

Marvel pro er det beste fra to verdener; serien er en lekker marmoretterligning, men er motstandsdyktig mot slitasje og er enkel å vedlikeholde. Marvel pro tar for seg klassisk marmor, med en moderne vri. Velg mellom dekorer, ulike overflater og størrelser for å skape et helt unikt uttrykk.

Miljøbilder

Atlas Marvel stone

Marvel stone er det beste fra to verdener; serien er en lekker marmoretterligning, men er motstandsdyktig mot slitasje og er enkel å vedlikeholde. Marvel stone tar for seg klassisk marmor og røff naturstein i en herlig kombinasjon. Velg mellom dekorer, ulike overflater og størrelser for å skape elegante arkitektoniske kreasjoner.

Miljøbilder