Mange liker "the real thing" når det kommer til materialer, men dette er ikke alltid mulig pga bruksområde. Vi leverer derfor tre i keramisk flis i utallige varianter for at dette uttrykket skal kunne benyttes der det er ønskelig. Da er det bare å ta beslutningen hvilket utseende prosjektet skal ha og ta en prat med oss for å se på de mange alternativene.

Ceramica Sant'Agostino Fusionart

Serien Fusionart er en lekker kombinasjon av to tidløse materialer, betong og treverk for å skape et nytt og spennende design. Flisen kommer i 5 flotte, duse farger og en storformat 60x180 som er velegnet som dekor på vegg.

Miljøbilder

Atlas Exence

Atlas sin Exence-serie er designet utfra perspektivet "wood for a cozy effect". Exence er inspirert av livsstilen i sentral-og nord-Europa, og egner seg godt til både privatboliger, hoteller og high-end retail-sektoren.

Miljøbilder

Ceramica sant'agostino Blendart

Blendart er en røff flisserie fra Ceramica sant'agostino. De har tatt uttrykket til "scrapwood", og retolket dette med en moderne vri.

Miljøbilder

Ceramica sant'agostino Colorart

Med serien Colorart har Ceramica Sant'Agostino tatt tolkningen av tregulv ett skritt lenger enn i den populære Blendart-serien. I Colorart har den keramiske treflisen blitt "brent" og "malt" med farger for å understreke de naturlige elementene, fra lyst til kull, fra vann til jord. Dette skaper et enda råere og artistisk uttrykk.

Miljøbilder