TERRAZZO

Sementbasert base i terrazzo er det vi kjenner aller best. Denne varianten har ofte større granulater og stort utvalg på farger. Keramisk utgave gir store muligheter da denne ikke krever vedlikehold. De keramiske variantene finnes i mange ulike varianter og ligner det sementbaserte uttrykket.

Ceramica Sant'Agostino Deconcrete

I serien Deconcrete har Ceramica Sant'Agostino "gjenopplivet" Terrazzoen og gitt den en mer moderne og konseptualistisk uttrykk. Serien kommer i tre nivåer, de-mini, de-midi og de-maxi for å kunne skape spennende rom, både inne og ute. OBS, De-maxi kommer kun i dimensjon 90x90 og 120x120 cm.

Miljøbilder

Atlas Marvel Gems

Marvel Gems er en serie med et klassisk "terrazzo-uttrykk". Flisen kommer i 5 tidsriktige farger, og kun i 60x60 cm størrelse.

Ceramica Sant'agostino NewDecò

Newdecò er inspirert av kornet marmorgulv som var utstrakt på 1600- til tidlig 2000-tallet. Med sine balanserte farger kan serien ses på som en hyllest til terrazzogulvene brukt i Veneziske palasser.

Miljøbilder

Gambini D_lash

Serien D_lash fra Gambini er en moderne og trendy terrazzo-etterligning. Flisene kommer i seks moderne fargetoner, fra klassiske grå til dristige og vågale blå- og grønntoner.

Miljøbilder

Ergon Medley

Medley er en fantastisk terrazzo-serie som beveger seg gjennom fire nivårer - fra klassisk arkitektur i minimal til moderne og utfordrende i pop og rock. Serien kommer i en rekke formater samt flisheller i 20mm tykkelse.

Miljøbilder