METALL

For noen kan det bli for mye dill så da appellerer kanskje den industrielle stiler mer. Med mer metall og rust er du langt på vei. Med keramisk flis er det ingenting å tenke på hva gjelder vedlikehold og produktet man benytter vil se slikt ut i evig tid.

Rak Evoque metal

Evoque metal hyller den dramatiske effekten og fargekontrastene som oppstår under forvitringsprosessen til råmetall. Inspirasjonen er spesielt hentet fra røffe slipte stålplater, gammel bronse og rustne metallplater. Serien kommer både som basisfliser, og med dekorer for å kunne matche ethvert interiør.

Miljøbilder

Italgraniti Metaline

Metaline er en knalltøff fliskolleksjon med inspirasjon hentet fra ulike metaller og deres naturlige patinering, noe som gir et tidsriktig, elegant, sofistikert og industrielt uttrykk. Hver flis er unik med forskjelig sjatteringer som varierer fra flis til flis. Kolleksjonen består av fem forskjellige metalliske farger og er tilgjengelig i flere ulike størrelser, inkludert mosaikk. Metaline er en meget anvendelig flis. Den passer like godt på gulv som på vegg, og er beregnet for bruk både innendørs og utendørs (gjelder ikke mosaikk). Kolleksjonen har høy slitestyrke, og er ideell for både privat og kommersiell bruk.

Miljøbilder

Sant'Agostino Oxidart

I denne serien eksperimenterer Sant'Agostino med uttrykket til oksidert metall, og effekten metall får av å være utsatt for regn, sol og vind over tid. Resultatet er en rå og røff serie med et urbant uttrykk! Flisserien kommer i 4 tøffe farger, 6 ulike dimensjoner og flere forskjellige dekorer.

Miljøbilder

Rak Detroit metal

Rak ceramics hyller den dramatiske effekten og fargekontrasten som oppstår under forvitringsprosessen til råmetall. Serien Detroit metall har en skimrende metalleffekt, og med sitt iriserende utseende gir den liv til ethvert lokale.

Miljøbilder