MARMOR

I vårt sortiment har vi alt fra mosaikk til store slabs. Der det er mulig å benytte større format enn 60x120 så anbefaler vi dette spesielt om den marmoren du ønsker å benytte har store årer. Den keramiske varianten har et autentisk uttrykk hvor de små detaljene er synlige. Vi velger nøye ut våre leverandører og leverer kun kvalitetsfliser der uttrykket er så identisk som mulig. Vi har også flere leverandører som jobber med ekte marmor. Med pleieprodukter vil disse holde seg vakre i årevis Overflaten kan være matt, silkematt eller polert og kan benyttes på vegg, gulv og som bord eller benkeplate. Keramisk utgave er vedlikeholdsfritt, noe vi mener er et pluss. UNDER SER DU UTVALGTE PRODUKTER Kom innom oss for å se et større sortiment

Lea Dreaming

Dreaming er en meget populær kolleksjon digitalteknologiske storformatfliser med en sofistikert og eksklusiv marmoreffekt med vakre åretegninger. Kolleksjonen er tilgjengelig i en rekke ulike farger og størrelser, inkludert en tilhørende mosaikk. Utvalgte farger i serien kommer også i storformater i serien Timeless Marble.

Miljøbilder

Ceramica sant'agostino Akoya

Akoya fra Ceramica sant'agostino reproduserer de vakre og skinnende Akoya-perlene som finnes i havet i det fjerne østen. Perlen er kjent for dens skinnende overflate på lik linje med stener som alabaster og onyx. I tillegg til en matt overflate kommer serien med en krystall-blank overflate. Denne er spesialutviklet av Ceramica sant'agostino for å skape en ekstra dybde og lysstyrke i flisen.

Miljøbilder

Atlas Marvel pro

Marvel pro er det beste fra to verdener; serien er en lekker marmoretterligning, men er motstandsdyktig mot slitasje og er enkel å vedlikeholde. Marvel pro tar for seg klassisk marmor, med en moderne vri. Velg mellom dekorer, ulike overflater og størrelser for å skape et helt unikt uttrykk.

Miljøbilder

Atlas Marvel stone

Marvel stone er det beste fra to verdener; serien er en lekker marmoretterligning, men er motstandsdyktig mot slitasje og er enkel å vedlikeholde. Marvel stone tar for seg klassisk marmor og røff naturstein i en herlig kombinasjon. Velg mellom dekorer, ulike overflater og størrelser for å skape elegante arkitektoniske kreasjoner.

Miljøbilder

Italgraniti lux experience panda white

Lux Experience er opprinnelig en serie med 7 flotte steinimitasjoner. Vi har fra den valgt ut Panda white. Med sine storslåtte og markante åremønster vil steinen sette sitt preg på ethvert rom. Panda white finnes både som "basisfliser" i 30x60 / 60x60 med tilhørende dekorative mosaikker. Men, den kommer også i store slabs som bookmatch, eller med et fortsettende åremønster over flere fliser.

Fargevalg

Miljøbilder

Emil Tele di marmo

Tele di marmo er en retolkning av klassisk marmor fra Emil ceramica. Serien er moderne og ukonvensjonell i form av størrelser, overflatefinisher, dekorer og mosaikk. Tele di marmo kommer med en base og tre dekorer for å kunne skape dynamiske overflater i et rom.

Miljøbilder

Emil Tele di marmo reloaded

Tele di marmo reloaded er en retolkning av klassisk marmor fra Emil ceramica. Serien er moderne og ukonvensjonell i form av størrelser, overflatefinisher og mosaikk. Tele di marmo reloaded kommer med en base og tre dekorer, for å kunne skape dynamiske overflater i et rom.

Miljøbilder