Ergon Architect Resin

Betongens enkelhet møter kunstnerisk kreativitet. Denne kolleksjonen henter inspirasjon fra moderne arkitektur, og kjente verdensmetropoler har gitt navn til fargene som kan matches på tvers av kontinentene. Dette er en komplett serie til gulv og vegg. Her kan du boltre deg i åtte herlige farger i to overflater fordelt på fem forskjellige størrelser, i tillegg til flere typer mosaikk.

Miljøbilder

Ergon Trend

Betong, tre og tradisjonelle glaserte fliser møtes til en blanding av stil og originalitet og skaper en unik visuell opplevelse. Flisserien Trend fra Ergon er der betong, tre og tradisjonelle glaserte fliser møtes til en blanding av stil og originalitet. Trend består av åtte nyanser, fire varme og fire kalde, som enten kan kombineres på tvers eller legges ton i ton. Flisene er beregnet for flere bruksområder slik at det er mulig å bruke de samme flisene flere steder i boligen. Betong- og treimitasjonen er av gulvfliskvalitet, og kan også brukes utendørs. Treflisen kommer i dimensjon 20x120 cm og 22,5x180 cm, mens den glaserte veggflisen kommer i dimensjon 12,5x25 cm og 6x25 cm.

Miljøbilder

Provenza Re-use Concrete

Med inspirasjon fra armert betong og forskaling har denne flisen et røft og industrielt uttrykk. Den passer til ethvert rom der du vil skape identitet. Kolleksjonen består av to ulike overflater og 5 ulike størrelser med mosaikk.

Miljøbilder

Provenza Gesso

En av de første seriene i den keramiske flisbransjen som fokuserer på sparkelen, og sparkelstriens visuelle uttrykk, og dens bruk som vegg- og gulvdekorasjon. Gesso-serien fokuserer på 4 myke og duse farger og har, i tillegg til størrelsene under en rekke mosaikker og dekorer.

Miljøbilder

Lea Concreto

Flisserie med betonguttrykk. Lea Concreto kommer med tre ulike tykkelser, flere ulike finisher og formater. Flisserien kommer til og med i slimtech-variant slik at bruksområdet er uendelig!

Miljøbilder

Emil Be-Square

Be-Square fra Emil er en hyllest til betongens renhet, enkelhet og tidløshet. Serien produseres i fire tidsriktige farger, og finnes både i en matt og blank overflate for å kunne skape lekre kontraster i rommet. I tillegg til basisfargene finnes det også flere dekorer i både 20x20cm og 30x30cm for å skape dekorative kontrastvegger. Serien finnes også som slabs i 6,5 mm tykkelse (120x120cm og 120x240cm), og utefliser i 2cm tykkelse for en sømløs overgang mellom arealene.

Miljøbilder