Flisekompaniet Moss

Daniel Strøm Hugger

...løsninger du har lyst på!

Flisekompaniet Moss:

Flisekompaniet er over 40 år. Flisekompaniet Moss har hatt butikk på samme plass i mer enn 15 år. Her får du god veiledning og hjelp om produkter til alle dine prosjekter. Vi er levende opptatt av å levere gode produkter til deg og dine kunder.

Vi har fokus på rett pris til rett prosjekt og gode leveranser til deg som kunde. Visste du at Flisekompaniet har 36 utsalgsteder spredt over Norge? Dette gjør at du som kunde kan ta ut varer med lik pris overalt! Dette gir deg høy fleksibilitet i hverdagen.

Som Proff kunde hos flisekompaniet:

Hos oss står du i fokus. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre ansatte for å kunne gi deg best mulig råd på alle jobber. Vi holder kurs, fagseminar og ulandsreiser til fabrikker for å sørge for at du og dine ansatte alltid er oppdatert. Du får kort leveringstid på lagerførte fliser, høy fleksibilitet og gode produkter.

Finn flislegger:

Vi gjør det vi kan for at du skal få flere oppdrag. Vi deler gjerne ut dine visittkort til våre kunder. Vi har også noe som heter finn flislegger som du får tilgang til som proff komplett medlem. Flisekompaniet har på sine hjemmesider finn flislegger. Dette er god eksponering for deg som proff kunde.

Vi er opptatt av å gjøre det enkelt for deg!

Vi har laget en egen hjemmeside for deg som proff https://www.flisekompaniet.no/proff/

Flisekompaniet samarbeider med Morten Hoffstad og har utviklet et flott prosjekteringsverktøy. Verktøyet Proff komplett lar deg prosjektere bad på en enkelt måte med prosjekt beskrivelse. Her kan du lagre FDV dokumentasjon, bilder, legge til samarbeidspartnere m.m. Denne linkes direkte opp mot boligmappen og produserer ferdig de dokumentene du trenger. Dette letter ditt arbeid betraktelig og gjør at du kan bruke mer tid på andre ting. I tillegg får ditt firma 12 års tetthetsgaranti på badene!

Spør oss om Proff komplett!

Kontakt oss

Ta kontakt med Daniel Hugger for spørsmål angående proff/prosjekter på 926 21 172 eller e-post.

Daniel Strøm Hugger

Best på bad

Best på bad

Lag ditt nye rom i vårt showroom

Lag ditt nye rom i vårt showroom