Flisekompaniet Kristiansand

Kristian Sindland

Rune Hannevik

Eirik Løw-Hansen

Om oss

Flisekompaniets nye 1250 kvadratmeter store butikk her på Avenyen i Sørlandsparken har ett klart mål – å være Norges mest inspirerende flisebutikk. Det med helt nye visningselementer, spesialutviklede digitale løsninger og 40 miljøutstillinger.

Butikkutrykket er nytt for Flisekompaniet-kjeden. Vi har blant annet bygget opp mange ulike inspirasjonsrom hvor kundene kan se og oppleve komplette bad, med fliser, baderomsmøbler, dusjnisjer, med mer.

Butikken har også eget proffsenter, der håndverkeren finner et stort utvalg av varer og tjenester, samt faglig hjelp og råd. En prioritert tjeneste er effektiv logistikk, både ved henting i butikk og ut mot prosjekter. For å levere effektivitet har butikken et eget lager, med et rikelig lagerført utvalg av varer.

Flisekompaniet Kristiansand tar i bruk det siste innen digitale løsninger for håndverkere. Verdt å nevne er Flisekompaniet sin egenutviklede løsning som kan forprosjektere og gjøre mengdeberegninger for rehabilitering av bad.

Forenkling av denne delen av jobben sparer håndverkeren for mye tid, samtidig som løsningen ivaretar all nødvendig dokumentasjon for sluttkunden. Med en ny 3D-løsning kan vi også tegne og visualisere rom med alle vårer produkter. Alle våre kunder skal oppleve oss som fremoverlente og tilpasningsdyktige med fokus på forutsigbarhet og kvalitet.

Velkommen til Flisekompaniet i Kristiansand hvor du finner løsninger du har lyst på!

Kristian Sindland

Rune Hannevik

Eirik Løw-Hansen