-25%

Fima FIMA Kjøkkenbatteri SKINNY, Krom

Kjøkkenbatteri
 • Sintef-godkjent
 • Italiensk kvalitetsdesign
 • Svingbar tut
 • Uttrekkbar slange
 • Vannsparingsfunksjon
 • Spyleknapp på hånddusj
Før: kr 6 340,-
Nå: kr 4 755,-
Pris pr. stk.
kr 4 755,-
Totalt
kr
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7791213

  SKINNY er en prisvinnende kjøkkenkran (Red Dot Design Award 2017) med dreibar tut og uttrekkbar slange. En perfekt symbiose mellom innovasjon og funksjon for kjøkkenet. Kranen er utstyrt med med trykknapp for sprayfunksjon som gjør oppvasken til en lek.
  Integrert vannbesparende patron som gir mulighet for et mer økonomisk vannforbruk.

  • Avstengningsventil: Nei
  • Byggehøyde: 37,6 cm
  • Uttrekkbar tut: Ja

  FIMA Carlo Frattini er en italiensk familiebedrift som er blant verdens ledende produsenter av kraner og armaturer. Produktene produseres i Italia med moderne teknologi og selektivt materialvalg hvor kun det beste er godt nok. Materialene er resirkulerbare og produseres med et stort fokus på bærekraft og lavt miljøavtrykk.
  Hver eneste komponent testes og kvalitetssikres jevnlig for å sikre at produktene skal vare - år etter år.

  Merke:
  Fima
  Serie:
  SKINNY
  Leverandørens fargenavn:
  Krom
  Lengde (cm):
  26,8
  Bredde (cm):
  10,7
  Høyde (cm):
  37,6
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  3,3

  Vedlikeholdsråd:

  Rengjør overflaten med en myk klut og varmt vann. Bruk eventuelt en mildt rengjøringsmiddel og skyll godt med rent vann og tørk av med en tørr og lofri klut.
  Overflaten tåler ikke basiske, sure, kalkløsende eller slipende rengjøringsmidler. Følg bruksanvisningen fra rengjøringsmiddelprodusenten nøye.

  Ved sprayrengjøring bør man unngå at væsken sprutes direkte på overflaten. Spray heller på rengjøringskluten som skal benyttes - dette fordi sprayen kan trenge inn i kranens åpninger og forårsake skade.
  For fjerning av kalkflekker anbefaler vi vanlig lys husholdingseddik oppløst i vann. Skyll av med rent vann. Med jevne mellomrom bør perlator/sil skrus av og rengjøres med eddikvann.

  Opprinnelseland:

  Italia

  Produktinformasjon:

  fdv-dokumentasjon---fima-kjokkenbatteri-skinny-f7026.pdf

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 5 - 9 virkedager til Sør-Norge (sør for Nordland fylke) og 7 - 12 virkedager til Nord-Norge (Med forbehold om at varen er tilgjengelig på leverandørs lager).

  Vurderinger