GULVUNDERLAG

Før du legger ditt nye gulv, bør du ha riktig gulvunderlag på plass. Da vil sluttresultatet bli best. Gjør du en ordentlig jobb her, får du et gulv som demper lyder og blir varmere og mer komfortabelt. Gulvunderlagene kan du enkelt legge selv. Men spør gjerne oss i Flisekompaniet om gode råd før du setter i gang.

 

 

Skal gulvet stå mot fuktighet, er det helt nødvendig med gulvunderlag som har fuktsperre i seg. Og skal du ha varme i gulvet, må gulvunderlaget også tåle høy temperatur.

 

 

Gulvunderlaget velger du ut fra eksisterende gulv, og det nye gulvet du skal legge over.

Før du setter i gang med gulvleggingen, må du sørge for at underlaget er rent, tørt og rett. Dette gjelder for alle opprinnelige gulv, enten det er parkett, betong, laminat eller andre gulvtyper.

 

 

Gulvunderlaget må til for å dempe lyd, for eksempel trinnlyd til etasjen under. Parkettunderlag er ypperlig for støydemping. Hos Flisekompaniet har vi flere gulvunderlag fra Berry Alloc som effektiv demper støt- og trinnlyd mot tilstøtende rom. De ulike gulvunderlagene er for ulike typer gulv som parkett, laminat og vinyl.

 

I tillegg har Berry Alloc en fuktsperre laget i PE-folie. Den er fin å bruke når ditt nye gulv består av for eksempel linoleum, keramiske fliser, betong og sement. Dette gulvunderlaget kan også brukes på gulv med varme i.

Filter

Produkter: 0