Gulvlister

Filter

Lister og profiler
Merke
Lagerstatus
Pris
-

Produkter: 70

Gulvlistene er prikken over i’en når du legger nytt gulv. Men nye gulvlister kan også få et «gammelt» gulv til å fremstå som nytt. Hos Flisekompaniet finner du et stort utvalg av gulvlister slik at du får tak i listene som matcher gulvet ditt best.

 

 

Samtidig som gulvlistene gjør gulvleggingen pen å se på, er også listene praktiske ved at de dekker glipper mellom gulv og vegg. 

 

 

Før du legger gulvlister i tre, bør du gi dem tid til å akklimatisere seg i rommet de skal legges. Da slipper du at gulvlistene for eksempel krymper etter at de er festet. Er gulvlistene festet med spiker, kan en eventuelt krymping føre til at listene sprekker opp rundt spikeren.

 

 

Ellers er det lurt å ha utstyret som gjør det enklere å lykkes med listingen, for eksempel sag og gjærsag, tommestokk, akryl, trelim, spiss blyant, riktige spikre eller annen festeanordning for gulvlistene. Hos Flisekompaniet har vi sokkellister som enkelt festes med klips. Klipsene selges separat her.

 

 

Har du ikke kuttet lister før, kan det være lurt å øve seg litt først. Kjøp gjerne litt ekstra med gulvlister så du har noe å gå på. 

 

 

Skal listene festes med spiker, er det smart å bruke en spikerpistol slik at du unngår merker etter hammeren på listene.