Våre leverandører av lim, membran og fug

Fra og med 1. januar 2016 er Flisekompaniet eneleverandør av en rekke flisprodukter fra PCI Augsburg GmbH i Norge. PCIs lokale salgs- og logistikkompetanse blir integrert i Flisekompaniets organisasjon. Dette sikrer at man kan dra nytte av den beste tekniske støtte og tilgjengelighet når det gjelder PCI-produkter – også i fremtiden.

PCI utvikler og produserer intelligente systemløsninger og produkter for fliser, naturstein og mur overflater. 

Deres avanserte utviklings- og produksjonsenheter i Tyskland er i stand til å bruke den nyeste teknologien i produksjonen av nye blandinger og for å optimalisere PCI paletten. I praksis betyr dette at de alltid kan tilby kunder et voksende utvalg av innovative kvalitetsprodukter . 

PCI kan levere løsninger til tekniske og kreative utfordringer byggebransjen står overfor og er en pålitelig partner for arkitekter, bygningsingeniører, landskapsarkitekter og håndverkere.

PCI-sortimentet omfatter ca. 200 produkter, som selges gjennom byggevare og flis butikker.

I mer enn 60 år har PCI vært anerkjent som en av de fremste produsentene av byggekjemikalier. Da PCI ble en del av verdens ledende kjemiselskap, BASF, ble det mulig å kombinere en enestående erfaring med styrken til det globale konsernet. 

I flere tiår har PCI vært ledende innenfor fliseprodukter i tillegg til å utvikle innovative byggematerialer og effektiv teknologi til moderne gulvsystemer.

Foruten enkeltstående kvalitetsprodukter tilbyr PCI en rekke komplette systemløsninger med et bredt spekter av innovative produkter som er nøye satt sammen. Dermed er det enkelt å velge, og man er i tillegg garantert optimal løsning.

Pci-augsburg.eu

Norsk bedrift som siden 1968 har produsert et stort spekter av byggprodukter.
Heydi.no