Leverandører av baderom og VVS

For at du skal få et komplett baderom trenger du i tillegg til fliser, møbler, servant, kran, dusjløsning, toalett, badekar eller kanskje ett massasjekar. Hos Flisekompaniet får du alt du trenger for et komplett bad. Her er våre viktigste samarbeidspartnere innen baderom og VVS.

Ledende produsent av moderne baderomsinnredninger i Baltikum.
Kamebathroom.it

 

Historien om Ballingslöv starter i 1929 da Albin Svensson startet Ballingslövs Träförädling i Skåne. Gjennom målrettet investeringer i gode og dårlige tider blir Ballingslövs etter hvert et begret på fremragende håndverk. Merkevaren har i dag en sterk posisjon og er kjent for sin høye kvalitet og finish, god design og for å tilby et fleksible sortiment.

Ballingslov.se

 

Tapwell har en enkel forretningsidé: Høy kvalitet og innovativ design til sympatiske priser. Man kan undre på hvordan det er mulig å selge italienske designprodukter til så hyggelige priser. Forklaringen er at Tapwell har ingen unødvendige mellomledd mellom produsent og butikk. Ingne unødvendige handelsledd, innkjøpsprosesser eller salgsprosesser. Alle produktene er tilvirket i Italia, som er verdensledende innen teknikk og design. Resultatet har blitt høy kvalitet og innovativ design til hyggelige priser.

Tapwell.noPrimy er en ny og spennende leverandør som produserer blyfrie blandebatteri i rustfritt stål både til kjøkken og baderom og har mange spennende og funksjonelle design, til veldig gode priser. 

Primy.no

Netptun Bad & Spa har siden 1991 solgt titusen talls produkter til fornøyde kunder i Sverige, Norge, Danmark og Tyskland. Med et bad- eller massasjekar eller spa fra Neptun skal du som kunden kunne nyte innvesteringen du har gjort.
Neptunbath.com