Betal med kort

Det blir stadig enklere å betale på nett. I vår nettbutikk har vi fokus på sikkerhet som gjør at det er trygt for deg å oppi dine kortdetaljer ved betaling. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom betalingsprosessen.

Du kan velge å betale med Visa eller MasterCard. Ved betaling taster du inn kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) som du finner på baksiden av kortet.

Betalingstjenesten blir levert av vår samarbeidspartner Verifone. Når du legger inn en ordre gjøres en sjekk at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Deretter gjøres det en reservasjon av beløpet du har handlet for. Når ordren er ferdig behandlet og varene sendt fra lager, vil beløpet bli overført fra ditt kort og til oss. 

Dersom du kansellerer en ordre vil vi heve reservasjonen og pengene vil være tilgjengelig på kortet ditt normalt innom 5-7 virkedager. 

Om du benytter angreretten av hele eller deler av ordren som ble betalt med kort, vil vi kreditere deg beløpet til samme kortnummer.

For å gjøre det enklere når du handler, kan du lagre kortinformasjon sikkert hos vår samarbeidspartner Verifone slik at du ikke behøver å taste inn dette hver gang du handler hos oss. Du er selv ansvarlig for ikke å dele brukernavn og passord med andre.