Jobb hos oss!

Flisekompaniets nye flaggskip trenger flere dyktige medarbeidere

Flisekompaniet åpnet 1.mars Ny og moderene konseptbutikk perfekt plassert foran Amcarsenteret, vis á vis Byggmakker på Rosten i Trondheim.

Butikken inneholder 1000 m2 utstilling med arkitektutstilling, eget proffsenter og moderene høytlager.

Vi opplever stor salgsøkning og søker nå flere dyktige selgere med en utpreget serviceinnstilling og gode selgeregenskaper. Vi er en faghandelskjede med fokus både på privat- og proffmarkedet, så vi ønsker oss personer som kan selge innenfor begge disse forretningsområdene. Personene vi ønsker velkommen inn i vårt team, må ha glimt i øyet og ekte engasjement.

For mer informasjon kontakt daglig leder Eirik Løw-Hansen
E-post: Eirik.Low.Hansen@flisekompaniet.no
Mobil: 975 97 990

Flisekompaniet Tromsø søker selger:

Flisekompaniet Tromsø søker en selger til full stilling. Lønn etter avtale og kvalifikasjoner. For mer informasjon, eller send søknad til daglig leder Jonny Larsen, mobil 951 49 498

 

Flisekompaniet Moss søker 2 ekstrahjelper:

Vi ønsker søknader fra kandidater i alle aldre og begge kjønn. Vi ser etter blide og positive personer, som brenner for det å selge. Du må har stor arbeidskapasitet, høyt tempo i kroppen, og være selvstendig og pålitelig. Du må også være en person som liker å ha det ryddig rundt deg.

Da jobben handler mye om den gode dialogen med kunden, og også innebærer en god del bruk av faguttrykk, må kandidatene snakke flytende norsk, svensk eller dansk. Det er en fordel om du kan svare ja på minst to av følgende spørsmål: Er du en ekstremt dyktig selger? Har du erfaring fra et relevant håndverk? Er du interessert i stil, trend, form og farge? Liker du høyt tempo og er en humørspreder?

Det er viktig med en utpreget serviceinnstilling og gode selgeregenskaper. Vi er en faghandelskjede med fokus både på privat- og proffmarkedet, så vi ønsker oss personer som kan selge innenfor begge disse forretningsområdene. Personen vi ønsker velkommen inn i vårt team, må ha glimt i øyet og ekte engasjement.

Vi tilbyr et godt, inspirerende og kameratslig arbeidsmiljø i en enestående flott butikk. Arbeidsoppgavene er meget varierte, og inneholder blant annet: Salg(både enkle og meget komplekse salg), kundeveiledning(både rundt det estetiske og det praktiske), oppfølging av ordre og tilbud, varebestilling, pakking av ordre og utlevering av varer og drift og vedlikehold av utstilling og lokaler.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Må ha en god grunnleggende tallforståelse, og være en person som lærer fort.
 • Erfaring med bruk av PC, gjerne fra salgsvirksomhet.
 • Forståelse for god kundeservice og å sette kunden i fokus.
 • Vant til å jobbe løsningsorientert og å ta initiativ.
 • Tør å jobbe med oppsøkende salg.
 • Truckførerbevis

Personlige egenskaper

 • Resultatorientert
 • Sosial, godt humør og utadvendt
 • Økonomiforståelse
 • Ønske om å jobbe i butikk
 • Utpreget ordenssans

Send søknade til Christoffer Roos Bergfald.

Flisekompaniet Billingstad søker ekstrahjelp:

Engasjert, humørfylt og innsatsvillig selger søkes.

Se utlysningen på Finn.no

 

Åpen CV 

Vi kan tilby et spennende og lærerikt arbeidsmiljø med fokus på kvalitet. Vi søker etter positive personer som er serviceinnstillt, glad i å jobbe i team og liker utfordinger. Du kan sende oss en åpen CV med informasjon om hvilken type stilling du ønsker deg og hvorfor du ønsker å begynne hos oss.

Merk e-posten med "Åpen CV" og send til webmaster@flisekompaniet.no