Jobb hos oss!

Avdelingsleder søkes til Flisekompaniet Skøyen:

Flisekompaniet er en solid, spennende og dynamisk bedrift. Her vil du jobbe tett med engasjerte og profesjonelle kollegaer, hvor fokus på service står høyt. Som avdelingsleder vil du ha totalansvaret for butikken og personalansvar. Trigges du av kundefokus, salg og ledelse, er dette stillingen for deg. 

Se utlysningen på Finn.no

Lager- og Logistikksjef Flisekompaniet Trondheim:

Flisekompaniet åpnet 1.mars Ny og moderene konseptbutikk perfekt plassert foran Amcarsenteret, vis á vis Byggmakker på Rosten i Trondheim.

Butikken inneholder 1000 m2 utstilling med arkitektutstilling, eget proffsenter og 300 m2 moderene høytlager.

Flisekompaniet Trondheim opplever stor salgsøkning og søker nå en Lager- og Logistikksjef. Lager og Logistikk funksjonen står sentralt i Flisekompaniet, og for å tilrettelegge for videre vekst i Trondheim søker vi nå en målbevisst og engasjert Lager- og Logistikksjef.

Se utlysningen på Finn.no

Flisekompaniet søker lagermedarbeider:

Til vårt lager i Oslo søker vi dyktige og motiverte kandidater til lagerarbeid med truckkjøring, plukking og pakking, samt forefallende lagerarbeid. Du må ha erfaring med truckjøring T4 (motvekts truck) og trives med en aktiv og hektisk arbeidshverdag, da arbeidet stiller krav til god fysikk.

Vi ansetter løpende og ser frem til å motta din søknad!

Se utlysningen på Finn.no

Flisekompaniet Billingstad søker selger:

Se utlysningen på Finn.no

 

Åpen CV 

Vi kan tilby et spennende og lærerikt arbeidsmiljø med fokus på kvalitet. Vi søker etter positive personer som er serviceinnstillt, glad i å jobbe i team og liker utfordinger. Du kan sende oss en åpen CV med informasjon om hvilken type stilling du ønsker deg og hvorfor du ønsker å begynne hos oss.

Merk e-posten med "Åpen CV" og send til webmaster@flisekompaniet.no