Flisekompaniet 40 års jubileum

Flisekompaniet ble stiftet i 1979, under firmanavnet Kaaber & Schjeldsøe med første butikk i Sannergata 25. I 1980 ble navnet endret til Flisekompaniet.

Det ble åpnet et elegant showroom i Meltzersgate 9 på Frogner i 1981. Her var det kun utstilling av fliser, terrakottakrukker og porselensfigurer fra Italia. Det var der frem til sommeren 1982 før begge butikkene flyttet til Skøyen i Hoffsveien 9.

Det viktigste var den gangen, som i dag, gode innkjøpsavtaler med tydelig og god markedsføring. Konseptet Flisekompaniet ble tidlig attraktivt, og knyttetraskt til seg flere franchisemedlemmer i tillegg til egeneide butikker. Kjeden jobber aktivt med rekruttering, og er i dag landsdekkende med 33 avdelinger.

Engasjerte medarbeidere med god fagkunnskap leverer daglig den beste servicen for å gi kundene en god handleopplevelse. Hos Flisekompaniet får kundene kvalitetsprodukter som lever opp til kundens forventninger. Et betydelig lagerført sortiment på sentrallager i Oslo gir kort leveringstid til fordelaktige priser.