Ergon ERGON Architect Resin Design Mini, Hong Kong Taupe 22,6x17 Mosaikkflis

22,6x17 cm
kr 799,-
Produktinformasjon

Artikkelnummer: 7788761

Architect Resin er en serie fliser inspirert av moderne betong behandlet med brede strøk harpiks. Dette kombinerer betongens rene eleganse med artistisk kreativitet. Kolleksjonen spenner meget bredt og kommer i en rekke farger og størrelser, inkludert flere typer mosaikk og dekorfliser. Kombiner gjerne ulike farger og overflater for et personlig og unikt uttrykk.

Architect Resin med halvpolert overflate gir ekstra dybde til flisene, og et flott gjenskinn. Disse egner seg best til gulv og vegger innendørs eller i områder med begrenset kommersiell trafikk. Flisene med matt overflate gir et fløyelsmykt uttrykk med en mer sklihemmende overflate som passer like godt på gulv som på vegg, og er beregnet for bruk både innendørs og utendørs (gjelder ikke mosaikk).


BROSJYRE - Ergon Architect Resin

Merke:
Ergon
Serie:
Architect Resin
Leverandørens fargenavn:
Hong Kong Taupe
Materialtype:
Keramisk
Kvalitet (kun keramisk):
Porcellanato
Overflate:
Matt
Nominell størrelse (L x B):
22,6 x 17
Modulstørrelse (L x B):
Mosaikk
Lengde (cm):
22,6
Bredde (cm):
17
Tykkelse (mm):
10
Spesifikasjoner
Vekt (kg):

3,8

Vannoppsug:

< 0,5%

Klassifisering NS-EN 14411:

BIa

Kjemisk bestandighet:

EN ISO 10545-13: OK

Byggrenhold:

Etter flislegging og fuging er det viktig å vaske flisene med byggrengjøring før den flislagte overflaten tas i bruk første gang. Dette utføres med et syrebasert rengjøringsmiddel som fjerner fugeslør og rester etter fugemasse.
Produktforslag: FILA Deterdek PRO

Førstegangsbehandling:

Ingen behandling nødvendig

Daglig renhold:

Rengjør med en myk klut eller svamp fuktet i varmt vann. Ved behov kan det benyttes et mildt eller pH-nøytralt rengjøringsmiddel uten olje, fett, slipe- og skuremiddel. Skyll med rent vann, og tørk til slutt over med en lett fuktig klut. Rengjøringsmidler med slipemiddel, ammoniakk, blekemiddel eller andre sterke løsemidler må ikke benyttes da de kan skade flisenes overflate.
Produktforslag: FILA Cleaner PRO eller øvrige FILA rengjøringsprodukter for keramiske fliser

Vedlikehold og pleie:

Flislagte overflater krever minimalt med vedlikehold utover alminnelig rengjøring. Hovedrengjøring utføres med et alkalisk rengjøringsmiddel som fjerner organisk forurensing som fett, såpe- og matrester etc. Ved behov, kan flisene renses med et spesialrensemiddel egnet for keramiske fliser. Test alltid spesialrensemidler på en løs flis, eller et mindre synlig område før behandling.
Produktforslag: FILA PS/87 PRO eller øvrige FILA rengjøringsprodukter for keramiske fliser

Merk: Skulle en flis sprekke på grunn av slag eller annen skade kan det være mulig at de kan skiftes. Gjelder dette våtrom så SKAL arbeidet utføres av en fagperson for at rommet ikke skal forringes i kvalitet. Det anbefales derfor alltid å ha noen fliser liggende i tilfelle man er uheldig og en flis blir skadet.

Sklisikkerhet off.miljø:

R10

Overflateslitasje:

EN ISO 10545-6: OK

Kallibrert, rettskåren:

Ja

Opprinnelseland:

Italia

FDV-dokumentasjon

Vis dokumentasjon

Levering

Bestillingsvare: Normalt 3 - 4 uker

Vurderinger