Ulfven ULFVEN "Terrazzo", Bianco 30x30 Sementflis (impregnert)

30x30 cm
 • Terrazzo fliser av finkornet Portland-sement
 • Leveres ferdig impregnert
 • Kan brukes både på gulv og vegg - også utendørs
kr 1 499,- pr. m²

Hvor mange m² trenger du?

Pris pr. m²
kr 1 499,-
Totalt
kr
Din bestilling: pakke à 0.54 m²
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 1363030190

  Vår nye Terrazzo serie er produsert av en finkornet Portland sement med ulike farger og typer marmor og mineraler som er gjennomgående i hele flisens tykkelse.
  Disse flisene lages på en mer "moderne" måte enn våre terrazzo sementfliser. De presses under meget høy trykk og temperatur og er derfor enda mer slitesterke og enda bedre egnet til å ligge i områder med stor slitasje og belastning…også i dusjsoner og våtrom. Flisene regnes som frostsikre og kan derfor fint brukes utendørs.
  Alle våre sementfliser leveres nå grunnimpregnerte fra fabrikk, og kan derfor legges uten videre impregnering. Flisene kan fremstå fuktige og mørkere når de tas ut av esken. Dette skyldes impregneringen de er insatt med, men flisene vil få tilbake sitt lysere og jevnere uttrykk så fort lim, fug og flis har tørket.
  Vi anbefaler lys fugefarge på lyse fliser. Fliser som skal legges i områder med mye belastning og slitasje bør impregneres ekstra for optimal beskyttelse mot smuss og flekker.

  Dersom flisene må renses og slipes etter lengre tids bruk i områder med høy slitasje anbefaler vi å impregnere på nytt med impregneringsmidler fra Fila.

  Merke:
  Ulfven
  Serie:
  Portland Terrazzo
  Leverandørens fargenavn:
  Bianco
  Materialtype:
  Sement
  Overflate:
  Matt
  Nominell størrelse (L x B):
  30 x 30
  Modulstørrelse (L x B):
  30 x 30
  Lengde (cm):
  30
  Bredde (cm):
  30
  Tykkelse (mm):
  16
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  25

  Kvadratmeter pr. pakke:

  0,54

  Vannoppsug:

  < 3%

  Frostsikker:

  Ja

  Gjennomfarget:

  Ja

  Kjemisk bestandighet:

  EN ISO 10545-13: OK

  Byggrenhold:

  Fila produkter for naturstein

  Førstegangsbehandling:

  De fleste håndlagde sementfliser er nå ferdig impregnerte fra fabrikken. Det betyr at de kan legges og brukes uten å påføre mer impregnering.
  Det står alltid på toppen av våre flisesker om flisene er impregnert eller ikke.

  Ferdig impregnerte fliser med lyse farger og lyse fuger som skal ligge i et område med mye trafikk og slitasje/skitt, kan være lurt å impregnere ekstra for å beskytte best mulig mot skitt og flekker.
  Vi anbefaler da å påføre 1-3 strøk med Fila FOB.

  For de flistypene som ikke er forhåndsimpregnerte er det veldig viktig(!) at man påfører korrekt type og mengde impregnering før flisene fuges. Dette for å unngå at flisene blir flekkete og stygge.

  Daglig renhold:

  Det må ikke benyttes sterke syreholdige vaskemidler til rengjøring av flisene, da de etter en stund kan slite ned hinnen av impregnering. Vi anbefaler Fila Cleaner eller tilsvarende vaskemiddel.

  Håndlagde sementfliser har en matt sugende overflate som vanskelig kan holdes helt fri for flekker og skitt.
  Slike fliser vil få, og skal ha, en naturlig bruksslitasje og en patina. Det er dette som gjør dem ekte, vakre og levende sammenlignet med mange maskinlagde kopier.
  Skulle man likevel få stygge flekker og skitt i flisene som du ønsker å fjerne, men som ikke går bort med vanlig vaskemiddel kan man bruke fint vannslipepapir/pussesvamp (K180 – K300) i kombinasjon med Fila PS87 og vann for å slipe bort flekken. Deretter legger man på ny impregnering på toppen igjen. Vi anbefaler sterkt at man forsøker å tørke bort produkter som; rødvin, kaffe, sitron, blåbær, olivenolje og lignende så snart som mulig da disse kan sette flekker ved å bli bli liggende på flisene over lengre tid. Dette gjelder for alle typer sementfliser uansett type og mengde impregnering.

  NB! Håndlagde sementfliser brukt inne i en dusjsone vil kunne få kalkutslag og skjolder av såpe, voks, etc. Det er ikke noe byggteknisk i veien for å bruke dem i en dusj og evt. kalkutslag og skjolder vil ofte la seg rense og slipe bort etter noen års bruk for så å impregnere på nytt.

  Vedlikehold og pleie:

  Fila produkter for naturstein

  Sklisikkerhet off.miljø:

  R9

  Overflateslitasje:

  N/A

  Opprinnelseland:

  Vietnam

  FDV-dokumentasjon

  Vis dokumentasjon

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt: 5 - 12 virkedager til Sør-Norge (sør for Nordland fylke) og 10 - 17 virkedager til Nord-Norge.

  Vurderinger