Ergon Trend Majolica, Ivory 12,5x25 Flis

12,5x25 cm
kr 1 390,- pr. m²

Hvor mange m² trenger du?

Pris pr. m²
kr 1 390,-
Totalt
kr
Din bestilling: pakke à 0.81 m²
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 7789490

  Trend er en meget innholdsrik fliskolleksjon hvor betong, tre og tradisjonelle glasserte fliser (majolica) møtes i en blanding av eleganse og originalitet. Med alle sine variasjoner kan det skapes en unik visuell opplevelse. Mattheten i betongoverflaten og treoverflatens naturlige uttrykk i kombinasjon med blankheten i de glasserte flisene skaper en nøktern eleganse i rommet, og har blitt en favoritt blant interiørarkitektene. Kolleksjonen består av åtte fargenyanser - fire varme og fire kalde - som enten kan kombineres eller legges ton i ton.

  Trend Majolica er kun beregnet for vegg innendørs.
  Størrelsen på fliser som ikke er rettskåret og kalibrert kan variere noe. Oppgitt størrelse er nominell, og flislegger må derfor alltid kontrollere avvik før montering. Majolica er reproduksjon av håndlagde fliser og skal ikke være 100% rette. Ujevnhetene tas opp i fugene. Det er dette som skaper særpreg og en levende overflate.


  BROSJYRE - Ergon Trend

  Sklisikkerhet barfot:
  N/A
  Merke:
  Ergon
  Serie:
  Tr3nd
  Leverandørens fargenavn:
  Ivory
  Materialtype:
  Keramisk
  Kvalitet (kun keramisk):
  Bicottura
  Overflate:
  Blank/Polert
  Nominell størrelse (L x B):
  12,5 x 25
  Modulstørrelse (L x B):
  Andre størrelser
  Lengde (cm):
  12,5
  Bredde (cm):
  25
  Tykkelse (mm):
  9
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  12,96

  Kvadratmeter pr. pakke:

  0,81

  Vannoppsug:

  > 10%

  Klassifisering NS-EN 14411:

  BIII

  Kjemisk bestandighet:

  EN ISO 10545-13: OK

  Byggrenhold:

  Etter flislegging og fuging er det viktig å vaske flisene med byggrengjøring før den flislagte overflaten tas i bruk første gang. Dette utføres med et syrebasert rengjøringsmiddel som fjerner fugeslør og rester etter fugemasse.
  Produktforslag: FILA Deterdek PRO

  Førstegangsbehandling:

  Ingen behandling nødvendig

  Daglig renhold:

  Rengjør med en myk klut eller svamp fuktet i varmt vann. Ved behov kan det benyttes et mildt eller pH-nøytralt rengjøringsmiddel uten olje, fett, slipe- og skuremiddel. Skyll med rent vann, og tørk til slutt over med en lett fuktig klut. Rengjøringsmidler med slipemiddel, ammoniakk, blekemiddel eller andre sterke løsemidler må ikke benyttes da de kan skade flisenes overflate.
  Produktforslag: FILA Cleaner PRO eller øvrige FILA rengjøringsprodukter for keramiske fliser

  Vedlikehold og pleie:

  Flislagte overflater krever minimalt med vedlikehold utover alminnelig rengjøring. Hovedrengjøring utføres med et alkalisk rengjøringsmiddel som fjerner organisk forurensing som fett, såpe- og matrester etc. Ved behov, kan flisene renses med et spesialrensemiddel egnet for keramiske fliser. Test alltid spesialrensemidler på en løs flis, eller et mindre synlig område før behandling.
  Produktforslag: FILA PS/87 PRO eller øvrige FILA rengjøringsprodukter for keramiske fliser

  Merk: Skulle en flis sprekke på grunn av slag eller annen skade kan det være mulig at de kan skiftes. Gjelder dette våtrom så SKAL arbeidet utføres av en fagperson for at rommet ikke skal forringes i kvalitet. Det anbefales derfor alltid å ha noen fliser liggende i tilfelle man er uheldig og en flis blir skadet.

  Sklisikkerhet off.miljø:

  N/A

  Overflateslitasje:

  175 mm³ - OK (EN ISO 10545-6)

  Opprinnelseland:

  Italia

  FDV-dokumentasjon

  Vis dokumentasjon

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt 3 - 4 uker

  Vurderinger