Fliser til baderom, kjøkken og gulv

Ulfven

ULFVEN SOPHIE 15X15 (impregnert)

15x15 cm
kr 1 399,- pr. m²
Besøkt
Ulfven

ULFVEN SULTAN 20X20 (impregnert)

20x20 cm
kr 1 249,- pr. m²
Besøkt
Ulfven

ULFVEN BLÅKLOKKE 20X20 (impregnert)

20x20 cm
kr 1 249,- pr. m²
Besøkt
Ulfven

ULFVEN HEXAGON OLIVE 15X15 (impregnert)

15x17,3 cm
kr 1 449,- pr. m²
Besøkt
Italgraniti

ITALG. STONE D QUARZITE GRAFITE 30X60

30x60 cm
kr 599,- pr. m²
Besøkt
Italgraniti

ITALG. LISTONE-D VULCANO NAT SQ.14,75X89,5

15x90 cm
kr 799,- pr. m²
Besøkt
Italgraniti

ITALG. STONE D QUARZITE DI BARGE 30X30

30x30 cm
kr 499,- pr. m²
Besøkt
Italgraniti

ITALG. STONE D QUARZITE MULTICOLOR 30X30

30x30 cm
kr 499,- pr. m²
Besøkt
Ulfven

ULFVEN CARRARA HEXAGON 5X5

4,8x4,8 cm
kr 2 390,- pr. m²
Besøkt
Ulfven

ULFVEN INDIAN GREEN HEXAGON 5X5

4,8x4,8 cm
kr 2 390,- pr. m²
Besøkt
Intermatex

Luxury Gold 30x30

30x30 cm
kr 399,- pr. brett
Besøkt
Intermatex

Domus Esagono Bianco 30x30

30x30 cm
kr 299,- pr. brett
Besøkt

Velg riktig flis til kjøkken, bad eller gulv

Det er et mylder av flistyper og kvaliteter og vi har valgt å dele flisene inn i ulike typer basert på hvor du skal legge flisene. Vi har veggflis, gulvflis, uteflis, dekorflis, fasadeflis og trappeflis.

Uteflis kan legges rett på treterrassen, på grus, gressplenen eller på balkongen. Ved hjelp av pidestaller legger man det nye gulvet rett på underlaget. Pidestallene kan justeres i høyden slik at du får et gulv som er i vater eller med fall om du ønsker det.

Historiske fliser

Ulfven tilbyr historiske fliser og marokkanske fliser. Nostalgi, personlighet og kvalitet er viktige elementer som er med på å forskjønne hjemmet ditt. Produksjonsteknikken er den samme som ble brukt på 1800-tallet i Frankrike. Formene er håndsmidd i messing, kobber og tinn. Fordi flisene er håndlaget kan små forskjeller forekomme og to fliser vil aldri være helt like. Dette gir flisene sitt unike vakre særpreg. 

Dekorflis eller Mosaikk, brukes av mange over kjøkkenbenken eller i dusjen, men her er det bare å slippe fantasien løs. Har du en peis kan man for eksempel bruke mosaikkfliser for å løfte frem en anonym peisovn. Mosaikk kan også bruke si interiøret for å fremheve eller skape spennende effekter.

Skifer brukes gjerne som fasadeflis da den har spesielt egnede egenskaper. Den er vedlikeholdsfri, naturlig, unik og sterk. Det finnes et bredt utvalg av typer, formater og uttrykk som kan endre husets fasade. Skifer fungerer også perfekt som trappeflis. En skifertrapp tåler is og kulde, regn og storm, tunge skritt og aktiv lek. År etter år, generasjon etter generasjon.

Å legge gulvflis i et rom kan virkelig være med på å endre rommets karakter. Med et mylder av størrelser, mønster, farger og stil typer, er mulighetene mange. I tillegg vil du få et gulv som krever lite vedlikehold, og som holder seg i år etter år.

Med veggfliser kan du løfte utseendet på kjøkkenet uten at det koster for mye. Over kjøkkenbenken er det gjerne snakk om 2-3 kvm som må flislegges. Da kan du gjerne velge eksklusive fliser uten at kostnaden blir for stor. Fliser tåler vann og fettsprut og er lette å holde rene. Derfor er de et naturlig valg bak vasken og komfyren.

Tilbehør og verktøy til fliselegging

I Flisekompaniet får du også kjøpt alt det tilbehøret du trenger for å få jobben gjort. Vi har Lim, membran og fug, i tillegg til alt av verktøy og tilbehør. Det viktigste du trenger for å legge fliser er pensler og ruller til primer/membran, meterstokk, bøtter til lim og fugemasse, blandevisp, drill til blanding av lim og fugemasse, fugesnor og fugekryss, tannsparkel, murerskje, fugesparkel eller brett, svamper til å vaske fug, pussegarn, flisekutter og vater eller laser.

Når du skal legge fliser er det viktig å følge en hovedregel ved å forsøke å midtstille flisene i rommet. Det vil si at vi har like mye kapp på hver side og at avkappet er så lite som mulig. Da har man enten en flis på midten, eller en fug.

Skal du legge flis på vegger på bad er det spesielt viktig at den første flisraden er i vater. Det anbefales at man følger en bestem rekkefølge når man skal flislegge et bad: først vegg, så gulv og til sist sokkel. Deretter fuging og silikonering før rommet kan tas i bruk.

En flis er ikke en flis fra flisekompaniet

Vi i Flisekompaniet er mer en gjennomsnittlig opptatt av fliser og tilbehør. Trenger du råd og veiledning hjelper vi deg mer enn gjerne. Kom innom en av våre butikker, så sørger vi for at du får det optimale resultatet. I tillegg til Norges største utvalg av flis og naturstein har vi også alt du trenger til ditt baderom. Vi har et stort utvalg av baderomsinnredning, badekar, alt av dusjløsninger og servantbatterier.

Gulvfliser

Lea Dreaming baderomsfliser