Ulfven ULFVEN "Terrazzo", Burgundy 30x30 (impregnert)

30x30 cm
 • Terrazzo fliser av finkornet Portland-sement
 • Leveres ferdig impregnert
 • Kan brukes både på gulv og vegg - også utendørs
kr 1 499,- pr. m²

Hvor mange m² trenger du?

Pris pr. m²
kr 1 499,-
Totalt
kr
Din bestilling: pakke à 0.54 m²
  Lagt i handlekurven!
  Produktinformasjon

  Artikkelnummer: 1363030170

  Vår nye Terrazzo serie er produsert av en finkornet Portland sement med ulike farger og typer marmor og mineraler som er gjennomgående i hele flisens tykkelse.
  Disse flisene lages på en mer "moderne" måte enn våre terrazzo sementfliser. De presses under meget høy trykk og temperatur og er derfor enda mer slitesterke og enda bedre egnet til å ligge i områder med stor slitasje og belastning…også i dusjsoner og våtrom. Flisene regnes som frostsikre og kan derfor fint brukes utendørs.
  Alle våre sementfliser leveres nå grunnimpregnerte fra fabrikk, og kan derfor legges uten videre impregnering. Flisene kan fremstå fuktige og mørkere når de tas ut av esken. Dette skyldes impregneringen de er insatt med, men flisene vil få tilbake sitt lysere og jevnere uttrykk så fort lim, fug og flis har tørket.
  Vi anbefaler lys fugefarge på lyse fliser. Fliser som skal legges i områder med mye belastning og slitasje bør impregneres ekstra for optimal beskyttelse mot smuss og flekker.

  Dersom flisene må renses og slipes etter lengre tids bruk i områder med høy slitasje anbefaler vi å impregnere på nytt med impregneringsmidler fra Fila.

  Merke:
  Ulfven
  Serie:
  Portland Terrazzo
  Leverandørens fargenavn:
  Burgundy
  Overflate:
  Matt
  Lengde (cm):
  30
  Bredde (cm):
  30
  Tykkelse (mm):
  16
  Spesifikasjoner
  Vekt (kg):

  25

  Kvadratmeter pr. pakke:

  0,54

  Vannoppsug:

  < 3%

  Sklisikkerhet off.miljø:

  R9

  Overflateslitasje:

  N/A

  Opprinnelseland:

  Vietnam

  FDV-dokumentasjon

  Vis dokumentasjon

  Levering

  Bestillingsvare: Normalt: 5 - 12 virkedager til Sør-Norge (sør for Nordland fylke) og 10 - 17 virkedager til Nord-Norge.

  Vurderinger